3 tips voor SummerProof Hair

We blijven het herhalen dat je haar beschermen tegen zon, zout en chloor net zo belangrijk is als een zonnefactor op je huid smeren. Waarom? Om je kleur en conditie van je haar in balans te houden.

Deze tips zijn echte lifesavers als het gaat om je haar voorbereiden op een zomerse dag:1. Kraanwater 💧Spoel je haar nat met kraanwater voor je de zee of het zwembad in gaat. Omdat er schoon water in je haar zit, kunnen zout, mineralen en chloor minder goed je haar binnendringen. 2. Haarproducten voor bescherming🧴Niet alleen je lichaam kun je insmeren, maar ook je haar! Met een speciale spray of crème kun je je haar goed beschermen tegen zon, zee en chloor. Je kleur blijft langer mooi en de kans op een bosje stro na je vakantie wordt ook vermindert.

We hebben verschillen producten die je kunt gebruiken. We hebben alle zonproducten voor je op een rij gezet, net zo handig toch!?

3. Verzorging van binnenuit 💜Via voedsel kun je vocht, vitaminen, eiwitten en andere belangrijke ingrediënten in je lichaam helpen. En je haar profiteert daar ook van! Hou je haar sterk en glanzend met de juiste voedingsstoffen. Je kunt ook elke dag een YummyGum gebruiken om je haar van binnenuit te verzorgen. Deze kun je ook via onze webshop kopen.