Ook een bosje stro op je hoofd?

Eerlijk?! Hoe ziet jouw haar na de zomerperiode eruit? Droog en poreus en als een beschadigd hoopje stro?

Door zout, zon en chloor voelt je haar niet alleen droog en pluizig aan maar heb je inmiddels ook een doffere haarkleur gekregen.

Kortom: tijd voor een herstelbehandeling in de HairSpa bij je favoriete kapsalon Veenendaal Markanti Hair & Beauty.

Met één van onze herstellende treatments in onze HairSpa zorgen we ervoor dat je weer zacht, gezond en glanzend haar hebt na de vakantie.

We hebben een aantal van onze HairSpa Treatments uitgelicht die heerlijk en goed zijn om je haar weer die extra verzorging of boost te geven na de zomerperiode.

  • Sebastian Hydre Treatment

Intensieve hydraterende treatment waarbij je haar wordt afgedekt met een speciale folie. Daarna wordt je haar verwarmd zodat het product goed kan intrekken.

  • Sebastian Penetraitt Treatment

Versterkend en herstellend haarmasker die bijvoorbeeld na een kleurbehandeling kan worden gedaan.

  • Olaplex Herstelbehandeling

De meest effectieve treatment voor sterk beschadigt haar en haar wat door diverse invloeden of vele kleuringen een ‘superboost’ nodig heeft.

  • BTX Hair Treatment (Botox voor je haar)

Repareert, diepe hydratatie, maakt het haar sterker, glanzender en gladder. Werkt tevens als een anti frizz behandeling waardoor het haar minder pluist.

  • Kevin Murphy TREAT.ME Moisture

Keep me Hydrated. Voor droog, pluizig of chemisch behandeld haar.

Is je haar uitgedroogd, pluist het enorm en ondergaat het vaak een chemische behandeling? Geef je haar vocht, glans en maak het zijdezacht met de MOISTURE COCKTAIL. MOISTURE herstelt je haar van binnenuit waardoor het handelbaar wordt.

  • Kevin Murphy TREAT.ME Strenght

Power Shot. Voor gestrest haar dat poreus, broos en beschadigd is.

De STRENGHT COCKTAIL pakt zwak, broos en beschadigd haar grondig aan. Na deze behandeling heeft je haar body en kracht, is het gladder en heeft het zijn elasticiteit terug.

  • System professional Reborn Treatment – de ultieme spa treatment

Als eerste kijken we naar de huidige conditie van je haar en bespreken we samen met jou wat je als gewenste resultaat wilt hebben. Vervolgens kiezen we 3 verschillende producten die elke hun eigen werking hebben maar wel het totaal aanpakt. Deze treatment is ideaal na een zonvakantie om haar van binnenuit te voeden en versterken.

Wil je jezelf extra verwennen dan kan deze treatment uitgebreid worden met een bijpassende ‘amoa massage’. Deze massage, gebaseerd op Aziatische drukpunttechnieken, stimuleert de energiemeridianen en roept een gevoel van complete ontspanning op, terwijl het haar en de hoofdhuid een blijvende transformatie ondergaan.

  • System professional Essential Treatment – de perfecte afwerking bij elke kleuring

Essentieel is de perfecte afwerking bij elke kleuring. Het haar wordt geheel afgesloten en garandeert een langdurig resultaat. Na het kleuren brengen wij een mousse aan op het haar. Doordat de producten van System Professional moleculair zijn opgebouwd dringen deze diep in het haar. Het haar wordt geheel afgesloten en garandeert een langdurig resultaat.

Vraag onze haarspecialistes naar een treatment die past bij jouw haar en wensen. Voor alle treatments in onze HairSpa klik hier.

We hopen je snel te zien bij Markanti Hair & Beauty in onze salon in Veenendaal.