KevinMurphy haarverzorging

Waarschijnlijk heb je jouw zomervakantie al geboekt en kijk je uit om heerlijk van de zon en het strand te genieten. De zon, het zand, het zoute water en zelfs het chloorwater in het zwembad zorgen ervoor dat je haar droger aanvoelt dan normaal. Door deze externe factoren kan je haar droog en poreus aanvoelen en kan het zelfs zijn mooie kleur verliezen. 

Daarom is het heel belangrijk om je haar de juiste verzorging te bieden.

Wij geven jou een aantal tips zodat jij kunt genieten van je vakantie zonder je zorgen te maken om jouw haar.

1. Bescherm je haar met een goed product voordat je naar het strand of zwembad gaat. 

Doe je niks in je haar en ga je het water in, dan zal jouw haar het chloor- en zoutwater opzuigen. Dit is iets wat je echt niet wilt omdat je haar dan droog en stug wordt. Gebruik daarom ALTIJD voordat je de zon en het water ingaat een beschermend product zoals bijvoorbeeld de SOLAR lijn van System Professional.

De speciale SOLAR lijn van System Professional heeft een breed assortiment. De shampoo beschermt je haar tegen UV, chloor- en zoutwater. Daarnaast is er een olie, cream en serum met UV-filter die ervoor zorgt dat je haar niet uitdroogt.

Voor extra verzorging en hydratie kun je een goede diepwerkende conditioner of een masker in je haar doen. Het lijkt misschien een beetje vreemd, maar juist door de warmte van de zonnestralen dringt de conditioner of het masker goed door in het haar. Hierdoor zal je haar na een dagje strand nog fantastisch aanvoelen.

2. Geef je droge haar een vochtbooster

Heeft je haar toch veel te verduren gehad en is het erg droog geworden, dan is het hoog tijd voor een haarmasker. Vraag bij je volgende salonbezoek aan je hairstylist welke haarmasker het beste geschikt is voor jouw haar.

Ook kun je tijdens je volgende knip- of kleurbeurt een extra treatment laten doen met Olaplex.

Voor een langdurig resultaat kun je een (BOTOX) BTX treatment doen.

3. Was je haar minder vaak

Naarmate de dagen warmer worden en je meer zweet dan normaal, is het verleidelijk om elke dag je haar te wassen. Maar juist door dat te doen, haal je juist je eigen natuurlijke olien uit je haar weg, zodat je haar nog droger gaat aanvoelen.

Verleng de tijd tussen je wasbeurten door bijvoorbeeld een droogschampoo te gebruiken. Deze absorbeert de vettigheid in je haar en geeft je haar tegelijkertijd meer volume.

NOIR Stockholm heeft geweldige droogshampoos in verschillende haarkleuren.

4. Bescherm je haar tegen de hitte

Het stylen van je haar met verschillende warmtebronnen is natuurlijk niet goed voor je haar. Maar juist in de zomer doe je er goed aan om dit niet te vaak te doen.

Kun je niet zonder een stijltang? Bescherm je haar door een speciaal product te gebruiken die je haar beschermen tegen de hitte van je stijlstang of föhn. Kies bijvoorbeeld voor Heated Defense van KEVIN.MURPHY, dit product beschermt je haar tegen o.a. de hitte van je stijl- of krultang, deze warmtebronnen worden nl. warmer dan een föhn.

Laat je haar ook eens lekker in de buitenlucht drogen. Spray er wat KEVIN.MURPHY Hair Resort Spray in voor een echte Beach Look. Of draag je haar wat vaker vast in een leuke staart, gave braid of knot. Staat ook nog eens super hip!

FIJNE VAKANTIE & GENIET!

Wist je dat in alle KEVIN.MURPHY producten een Sun Protection zit. Handig toch! Hoef je niet over de bescherming van je haar na te denken en alleen nog maar te genieten.

Tijdens de maand juli en augustus krijg je bij aankoop van 2 System SOLAR producten een gratis haarolie (30ml) cadeau, ideaal om overal mee naar toe te nemen.