Kom langs in onze Brow Bar in Veenendaal! Mooie wenkbrauwen zijn hot. Met de juiste vorm kunnen jouw wenkbrauwen ervoor zorgen dat je er elke dag stralend en jonger uitziet.

Wenkbrauwen die aansluiten op jouw gezichtsvorm zorgen voor een liftend effect en een open oogopslag. Daarom beginnen wij altijd met een analyse van de vorm en symmetrie van je gezicht.

WERKWIJZE

  1. Analyse vorm gezicht en wenkbrauw
  2. Uittekenen van de vorm (Shapen)
  3. Kleuren: verven of pigmenteren (Henna) van de wenkbrauw
  4. Waxen of epileren
  5. Perfectioneren met pincet

We werken met 2 verschillende methodes die ervoor zorgen dat je wekenlang van je mooi gemodelleerde wenkbrauwen kunt genieten.

1. WENKBRAUWEN VERVEN

In onze Brow Bar creëren we de perfecte wenkbrauwen door deze te harsen, epileren en te verven met verschillende kleuren, aangepast naar jouw huidstint en haarkleur.

2. HENNA EYEBROW

Bij de Henna Eyebrow stylen, waxen en tinten we je wenkbrauwen met Henna verf. Bij deze behandeling worden zowel de wenkbrauwhaartjes als de huid gekleurd met Henna. Hierdoor krijg je mooie volle wenkbrauwen die heel natuurlijk ogen. De juiste Henna kleur bepalen wij aan de hand van jouw huidtint. De kleur kan wel tot 2 weken op de huid zichtbaar zijn en 5 tot 6 weken op de wenkbrauwhaartjes.

Waarom Henna Eyebrow?

  • Geen dagelijkse wenkbrauw make-up nodig
  • Tot 6 weken een mooie wenkbrauw kleur
  • Natuurlijke kleuring
  • Veilig en geurloos

LASH VOLUME LIFT 

Lash Volume Lift is een behandeling waarbij je de wimpers lift en krult zonder gebruik van tweezers, klemmen of wimperextensions.Deze unieke behandeling met siliconenpads is geschikt voor bijna elke wimpersoort en lengte. Dat geeft direct het verschil aan met het traditionele wimperpermanent. Wimperlifting met siliconenpads is niet schadelijk voor de wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel. De krul in de wimpers na de LVL-behandeling blijft minimaal 6-9 weken behouden.Als finishing touch kun je de wimpers verven voor een perfecte, maar natuurlijke, look!

Prijzen

BROW TINTING

Brow Tinting Only (Verf)

14,50

Brow Tinting Only (Henna)

21,50

BROW TREATMENT

Brow Treatment Regular
(Shapen, Waxen of Epileren en Knippen)

19,50

Markanti Brow Special
(Shapen, Waxen of Epileren, Verf Tinting en Knippen)

27,50

Markanti Brow Intense
(Shapen, Waxen of Epileren, Henna Tinting en Knippen)

32,50

Reviews

Dank je wel Anneclaire voor de geweldige metamorfose . Ben heel blij met mijn nieuwe look. Was een leuke ochtend Bernadette en Anneclaire.

Petra van de Velde Crezee

Super mooie haarkleur heb ik gekregen. Ben er erg blij mee. Mooi grijs blond lang haar van super kwaliteit door Olaplex en natuurlijk jullie top service.

MA Alagic

Behandelingen

Kapsalon

We knippen zowel dames, heren als kinderen.

Blow Dry Bar

Perfect gestyled binnen enkele minuten.

Brow Bar

Wenkbrauwen bepalen voor 50% je uitstraling.

Wimpers

Wimperextensions voor lange of volle wimpers.

Nagelstudio

Omdat je handen ook goede verzorging verdienen.

“Uiterlijke verzorging begint bij Markanti Hair & Beauty uit Veenendaal”