Gun je huid een voorjaarsprep!

Je huid heeft het deze koude winter waarschijnlijk zwaar te verduren gehad. Wellicht is het wat droger geworden door de wisselende temperaturen. Nu de temperaturen weer gaan stijgen is het tijd om je huid klaar te maken voor de zon. 

Een bezoek aan de schoonheidsspecialiste is daarom geen overbodige luxe. Zij kan tijdens een behandeling jouw huid verwennen en haar vochtbalans weer op peil brengen. 

Onze schoonheidsspecialiste Willeke heeft een heerlijke Environ schoonheidsbehandeling samengesteld om je huid haar frisse uitstraling weer terug te geven.

Deze behandeling is de hele maand mei en juni te boeken voor slechts € 49,00.

Wat houdt deze schoonheidsbehandeling in:

  • We beginnen met een reiniging met een Pre Cleansing Oil. Deze Oil verwijderd make-up en talg resten zodat actieve ingrediënten beter opgenomen kunnen worden.
  • Om de dode huidcellen te verwijderen wordt over de olie de Clay Mask ingemasseerd.
  • Vervolgens reinigen we de huid goed na met de Cleansing gel.
  • We epileren je wenkbrauwen weer in een mooie vorm.
  • Om je huid extra hydratie te geven na de winter brengen wij het Treatment Gel Masker aan zodat de vochtbalans in je huid weer wordt aangevuld.
  • Na de behandeling brengen wij een voedende Vitamine A creme van Environ aan en sluiten we de schoonheidsbehandeling af met een dag make-up van Inlgot Cosmetics.

Uiteraard verwennen we je ook met een kopje koffie en wat lekkers!

Kapper Markanti Hair & Beauty is een Environ salon gevestigd in Veenendaal.

Maak meteen een afspraak bij kapper Markanti Hair & Beauty in Veenendaal om deze behandeling te boeken.

Tot gauw!