Glamour dag make-up

De feestdagen zijn er om te shinen! Jouw glamorous outfit maak je natuurlijk helemaal af met een mooie, glamour dag make-up. Glamour dag make-up waar je overdag mee de deur uit kan is soms moeilijk om te vinden of bedenken. Daarom komt kapsalon Markanti met deze glamour dag make-up waarmee je je outfit helemaal afmaakt!

We hebben 2 make-up tutorials voor jullie gemaakt waarbij we laten zien hoe je eerst een mooie basis voor overdag maakt. En ga je in de avond naar een feestje, dan kun je met een aantal eenvoudige en snelle stappen je make-up party proof maken. In deze tutorial laten we niet alleen de stappen zien voor de basis van de dag make-up, ook krijg je te zien welke producten we gebruiken. De producten die we gebruiken zijn allemaal van het merk Inglot. Deze zijn allemaal te verkrijgen in onze salon.

Veel makkelijker dan dit kan het bijna niet. Je hebt weinig tijd tussen de vele diners en borrels door om je om te kleden en dan wil je ook nog eens goed je make-up bijhouden. Hoe makkelijk is het dan als je jouw glamorous dag make-up kan omdraaien naar een fantastische avond glitter&glamour? I-de-aal! Valerie kan als geen ander zo’n make-up tutorial voor doen.

Markanti, choose to shine!