De herfst in weer in aantocht, de blaadjes vallen van de bomen! Voor de meeste mensen betekent dit ook weer veel last van haaruitval.

In onze kapsalon merken we dat we hier veel vragen over krijgen als het najaar nadert.

Ieder mens verliest zo’n 50-120 haren per dag, dat is volkomen normaal! Gelukkig groeien er ook elke dag weer haren bij. Wel zien we vaak dat bij verandering van warme naar koude temperaturen het haar hier last van heeft en daardoor vaak wat meer uitvalt. Dit is volkomen een natuurlijk proces en niet iets waar je je zorgen over hoeft te maken. In de meeste gevallen groeit het haar opnieuw als de herfst voorbij is.

Je kunt wel zorgen dat je van binnenuit je haar, huid en nagels voedt, met een voedingssupplement van Mediceuticals.

BAO MED VOEDINGSSUPPLEMENT

  • Voor sterker haar, huid & nagels
  • Hoofdingrediënt; het voedzame baobab poeder
  • Verrijkt met Biotine, Zink en Foliumzuur
  • Geschikt voor veganisten

Baobab | een bijzondere vrucht uit Zuid-Afrika

In Zuid-Afrika worden eerst de zaden van het vruchtvlees gescheiden om onder andere de Bao-Med olie van te maken, vervolgens wordt het vruchtvlees gezeefd tot een fijn baobab poeder.

Het baobab poeder is een zuiver product en gaat rechtstreeks in de capsules. Het baobab poeder is erg voedzaam en is onder andere rijk aan: vitamine C, calcium, magnesium, kalium en belangrijke voedingsvezels. Deze mineralen en vitamines zitten allemaal van nature in het baobab poeder.