Oprichter Wojtek Inglot had 30 jaar geleden een hele duidelijke missie: een eigen revolutionaire en natuurlijke make-up lijn ontwikkelen tegen een betaalbare prijs. Inmiddels behoort Inglot tot één van de meest toonaangevende fabrikanten in cosmetica. Inglot weet als één van de weinige make-up merken de laatste technologie te combineren met intense en levendige kleuren.

Indrukwekkende kleuren
De kracht van Inglot is absoluut het indrukwekkende aanbod van verschillende kleurvariaties en make-up producten. De kleuren zijn sterk gepigmenteerd en van zeer hoge kwaliteit. De complete range bestaat uit meer dan 1500 verschillende kleuren! Met meer dan 450 mogelijkheden om je lippen te kleuren, 600 manieren om je ogen beter te laten spreken, en 300 mogelijkheden om je teint te laten stralen. De range nagellakken biedt keuze uit maar liefst meer dan 400 kleuren!

Het Freedom System
Eén van de kroonjuwelen van Inglot is het Freedom System. Hiermee kun je heel gemakkelijk je eigen kleurenpallet samenstellen, afhankelijk van jouw specifieke beauty need en jouw favoriete kleuren. Je kunt de verschillende formaten paletten helemaal naar wens vullen met onder andere eyeshadows, lipsticks, pressed powders en concealers. De paletten zijn magnetisch, net zoals de vullingen die erin gaan, waardoor je gemakkelijk van samenstelling wisselt.

Laat je nagels ademen
Het andere paradepaardje is de revolutionaire en unieke O2M nagellak, die als enige nagellak ter wereld zuurstof en water doorlaat. Hierdoor verkleuren je nagels niet en blijft hun conditie intact. O2M nagellak werd ontwikkeld uit gezondheidsoogpunt, maar de kleuren zijn daarbij ook schitterend en fashionable. Ook is deze nagellak officieel halal gecertificeerd vanwege de waterdoorlatende kenmerken. Moslima’s kunnen hierdoor hun nagels reinigen zonder de nagellak te hoeven verwijderen.

Graag geziene gast
Tegenwoordig is Inglot over de hele wereld te vinden bij alle grote beauty events, van de catwalks van verschillende fashion weeks, podia van verschillende internationale sterren tot TV sets en Broadway musicals. De producten zijn te koop in wel bijna 60 landen, verspreid over zes verschillende continenten en… nu ook in Nederland! Inglot werkt samen met wereldwijd bekende make-up artists en color consultants om je altijd de nieuwste kleuren en texturen te kunnen bieden. Alle producten van Inglot vrij van parabenen en allergenen en niet getest op dieren.

Wij gebruiken de nagellakken van Inglot ook in onze nagelstudio en pedicure salon.