ZONNIGE ACTIE

Omdat wij mooi en vooral gezond haar belangrijk vinden, hebben wij een te gekke actie voor je bedacht. Bij aankoop van 2 System Solar producten ontvang je een SunOil 30ml t.w.v. € 19,99 cadeau. En als bonus krijg je er ook nog eens een gratis grote System Beachtowel bij.

SYSTEM PROFESSIONAL SOLAR
De perfecte haarbescherming tijdens de zomer

Bijna vakantie! Of je nou deze zomer in eigen land op vakantie gaat of dat je toch naar het buitenland gaat: de zon, zeer en chloor is een behoorlijke aanslag op je haar. Zorg er dus voor dat je je haar goed beschermt en goed blijft hydrateren.

De Solar Lijn van System Professional is waterbestendig en zorg voor de perfecte bescherming tijdens de zomer.

Maar wat doet de zon nou eigenlijk met je haar?

We weten allemaal dat de zon en UV-straling slecht is voor je huid. De meeste mensen smeren zich elke dag trouw in met een zonnebrandproduct. Maar wist je dat het verzorgen van je haar net zo belangrijk is als het beschermen van je huid? Ook je haar wordt namelijk blootgesteld aan de zon en schadelijke UV-stralen. 

Met Wella System Professional Solar wordt niet alleen je haar en hoofdhuid beschermt, het voorkomt ook beschadiging van eiwitten, vervaging van de kleur en verlies van vocht.

De System Professional Solar lijn bevat het HelioRestore Complex welke het haar als het ware sealed zodat UV-stralen geen kans krijgen het haar binnen te dringen. De aanwezig avocado-olie beschermt je haar tegen vochtverlies en de katonische polymeren zorgen ervoor dat beschadigd haar weer hersteld wordt. De Solar Shampoo zorgt ervoor dat restanten zonnebrandmiddel, zout en chloorwater uit je hoofdhuid en haar worden gehaald en de bijbehorende conditioner hersteld en houd je vochtbalans op peil

De Solar lijn bestaat uit 5 producten:

Voor blootstelling aan zon, zout- en chloorwater

 • SEALING CREAM – VOEDENDE BESCHERMING TEGEN DE ZON
  Deze creme is ideaal voor klanten met normale tot dikke textuur haar die moeilijk doorkambaar is. Je haar is eenvoudig door te kammen en pluizig haar wordt gekalmeerd.
  Bestel in onze webshop.
 • HELIO-SPRAY – WATERBESTENDIGE UV-BESCHERMING
  Beschermt het haar tegen beschadiging door de zon. De waterbestendige spray, met zijn niet-vettige formule, vermindert de effecten van UV-straling op het haar en voorkomt beschadiging van eiwitten, vervaging van de kleur en verlies van vocht.
  Bestel in onze webshop.

Tijdens blootstelling aan zon, zout- en chloorwater

 • SUN OIL – KERATIN UV PROTECTION
  Voor klanten die snel last hebben van pluizig haar zorgt deze olie voor extra zachtheid en bescherming in de zon. De UV-filters, gecombineerd met een luxe mengsel van verschillende oliën, zorgen voor een blijvende gladheid.
  Bestel in onze webshop.
 • NATIV – SCALP SPRAY
  Voor klanten die een gevoelige hoofdhuid hebben en snel last krijgen van irritatie tijdens aanraking met zon, zout- en chloorwater. Deze lichtgewicht spray gaat verkleuringen tegen en zorgt ervoor dat je hoofdhuid wordt beschermd.

Na blootstelling aan zon, zout- en chloorwater

 • HAIR & BODY SHAMPOO – REHYDRATATIE VOOR DE ZOMER
  Ideaal voor klanten met een actieve outdoor levensstijl en veel worden blootgesteld aan zon en water. Deze shampoo hydrateert het haar en verwijdert zonnebrand-, zout- en chloorresten op het haar en de huid. Het verbetert de doorkambaarheid en houdt het haar fris, licht en glanzend. Deze shampoo is ook ideaal voor sporters die dagelijks hun haar willen wassen en is te gebruiken voor zowel mannen als vrouwen.
  Bestel in onze webshop.
 • HYDRO-REPAIR CONDITIONER – SUMMER RESCUE CREAM
  Deze conditioner, met HelioRestore Complex, herstelt beschadiging en vochtekort welke is aangebracht door zon, zout- en chloorwater.
  Bestel in onze webshop.