Wie is Judith en wat is je achtergrond?

Hi allemaal mijn naam is Judith, 30 jaren jong en samenwonend met vriend en poes Muffin in Arnhem. Ik zit al ruim 10 jaar in het kappersvak. De laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd in verschillende kniptechnieken en heb ik mij gefocust op het opleiden van beginnende en gevorderden kappers. Kennis overbrengen aan mensen vind ik heel leuk en geeft mij het gevoel dat ik van waarde ben. Maar steeds meer begon ik, het letterlijk met de handen in andermans haar zitten, erg te missen.

Wat zijn je specialiteiten?

Kort haar, krullen en herenkapsels is mijn passie en heb mij de afgelopen jaren hier op technisch gebied heel erg ontwikkeld. Juist heren die vaak kort haar hebben worden vaak in dezelfde coupe geknipt. Er zijn zoveel verschillende kniptechnieken voor kort haar dat juist het spannender maken van korte herenkapsels ervoor zorgt dat ik elke keer word uitgedaagd.

Door mijn coachings-achtergrond kan ik de klant goed uitleg geven over bijvoorbeeld onze producten: wat zit erin en wat doet het.

Wat was de doorslag voor jou om bij Markanti Hair & Beauty te komen werken?

Markanti Hair & Beauty is precies wat ik zoek in een salon. Het is geen knipsalon maar biedt een klant een totaalconcept aan. Je kunt je haar laten knippen, kleuren en stylen, je wenkbrauwen en nagels laten doen of zelfs genieten van een ontspannende schoonheidsbehandeling. Ik vind het belangrijk dat niet alleen het haar centraal staat maar ook juist de persoonlijke benadering. Klanten goed adviseren en in de watten leggen, daar kan ik echt van genieten!

Wat zou je bij Markanti Hair & Beauty nog willen leren en in willen doorgroeien?

Ik wil mij steeds blijven ontwikkelen en vernieuwen voor zowel mezelf, klant als ook mijn collega’s. Omdat deels mijn passie ligt in barbering en groomen bij heren, wil ik mij de komende jaren hierin specialiseren. Ik zou het geweldig vinden om heren advies en tips te geven hoe ze meer kunnen halen uit hun kapsel en eventueel hun baard of snor. Want ook mannen vinden het belangrijk om een juiste look te hebben.

Hoe blijf je op de hoogte van de nieuwste trends?

Mijn inspiratie haal ik uit verschillende vak- en modetijdschriften, wat er om heen gebeurd, de grote stad en mijn grote verslaving Instagram.

Ik kijk ernaar uit jullie gauw te ontmoeten in onze salon in Veenendaal!