Welkom

Welkom in de luxe wereld van kapper Markanti Hair & Beauty in Veenendaal. Bij onze kapsalon in Veenendaal draait het om het totaalplaatje. Met veel passie en enthousiasme staat ons team van kappers en stylisten voor jou klaar om aan al jouw wensen voor haar en beauty te voldoen.

Zowel bij haarbehandelingen, kleurbehandelingen als nagelbehandelingen werken we alleen met hoogwaardige producten om zo de kwaliteit te kunnen garanderen.

Een totaalbeleving aan luxe en comfort. Dat ervaar je meteen als jij bij ons de kapsalon binnenstapt. Zak weg in één van onze stoelen, proef onze heerlijke koffie en laat je verwennen door onze stylisten.

Bij kapsalon Markanti Hair & Beauty in Veenendaal draait het om jou!

Kapper Veenendaal

Kapsalon Markanti Hair & Beauty is inmiddels een begrip in Veenendaal en omgeving. De kapsalon is in 1995 opgericht door Angeline en bestond uit een team van 2 stylisten. Na 5 jaar is ook de beauty tak toegevoegd aan de diensten van Markanti Hair & Beauty.

De kapsalon is vijf dagen per week geopend en inmiddels bestaat ons team uit 11 enthousiaste  Hairstylistes en 1 nagelstylist. Onze salon bevindt zich aan de Bernard van Kreelpoort 8 in Veenendaal, vlakbij het gezellige stadstrand.

Totaalconcept van luxe en kwaliteit

Samen bespreken we jouw wensen en bekijken we de structuur van jouw gezicht. Hierbij houden we ook rekening met de hoeveelheid werk die je iedere ochtend in jouw haar wilt steken.

Afgestemd op deze wensen adviseren we je welk model het beste bij je past om te knippen, kleuren of stylen. Geniet van een wasmassage of ontspannende hoofdhuidmassage, waarbij je vervolgens mag wegzakken in één van onze comfortabele behandelstoelen, terwijl wij aan de slag gaan met jouw haar.

Beauty & lifestyle

In onze beautysalons bieden we diverse kleine- en grote behandelingen aan. Ons team van beautystylisten staan hier voor je klaar om jou te adviseren. Wil je jouw wimpers een mooie volle oogopslag geven en ga je voor wimperextensions? Of denk je aan een manicure of pedicure? Wil je zichzelf helemaal onderdompelen in de luxe wereld van Markanti? Neem dan ook een ontspannende massage.

Sinds kort bieden we ook uitgebreide behandelingen voor de wenkbrauwen aan in onze Brow Bar. Tevens kan je ook bij ons in Veenendaal terecht voor al jouw betaalbare lifestyle- en cadeauartikelen.

Voor meer informatie mag je ons altijd bellen of mailen.

Kom je langs in Veenendaal?

Maak online via onze website of bel ons voor het maken van een afspraak. We zien je graag terug in onze kapsalon of in een van onze beautysalons.

Team

“Uiterlijke verzorging begint bij Markanti Hair & Beauty uit Veenendaal”