Bij Markanti Hair & Beauty in Veenendaal werken we met de hairextensions van Great Lengths. Deze hairextensions worden gezien als de beste hairextensions van de wereld en zijn voor 100% gemaakt van natuurlijk haar. Deze Great Lengths hairextensions bevat dus ook echt haarschubben, waardoor het laten zetten van dergelijke hairextensions voor uw eigen haar ook veel beter is dan het laten zetten van hairextensions van andere merken. Ook de hollywoodsterren en BN-ers dragen deze Great Lengths hairextensions.

De keratine bonding van deze Great Lengths hair extensions maakt ze zo speciaal. Keratine is een lichaamseigen bouwstof. Keratine zit van nature al in uw jaar.

Hairextensions laten zetten

Wilt u weten hoeveel hairextensions u nodig heeft en wat de prijs zal zijn? Maak in dat geval even een foto van uw huidige kapsel en vertel ons hoeveel langer u uw kapsel wilt maken? Dan zullen we u een prijsindicatie geven. Kom snel langs in Veenendaal voor de beste hairextensions!

Prijzen

Extensions per stuk

v.a. € 5,85

Reviews

Dank je wel Anneclaire voor de geweldige metamorfose . Ben heel blij met mijn nieuwe look. Was een leuke ochtend Bernadette en Anneclaire.

Petra van de Velde Crezee

Super mooie haarkleur heb ik gekregen. Ben er erg blij mee. Mooi grijs blond lang haar van super kwaliteit door Olaplex en natuurlijk jullie top service.

MA Alagic

Behandelingen

Kapsalon

We knippen zowel dames, heren als kinderen.

Blow Dry Bar

Perfect gestyled binnen enkele minuten.

Brow Bar

Wenkbrauwen bepalen voor 50% je uitstraling.

Wimpers

Wimperextensions voor lange of volle wimpers.

Nagelstudio

Omdat je handen ook goede verzorging verdienen.

“Uiterlijke verzorging begint bij Markanti Hair & Beauty uit Veenendaal”