Kevin Murphy is één van ‘s werelds meest gerespecteerde en gevraagde haarstylisten en volgens Vogue degene die de iconische “beach hair“ look heeft uitgevonden.Kevin Murphy maakte naam door zijn styling voor internationale edities van Vogue, Harper ‘s Bazaar, Marie Claire, Vanity Fair en creerde looks voor o.a. Cate Blanchett, Naomi Watts, Selma Blair, Kylie Minogue, Enrique Iglesias, Vanessa Hudgens, Heidi Klum, Miranda Kerr en Jessica Hart.

Producten
De Kevin Murphy lijn bestaat uit shampoos, conditioners, hair treatments en styling producten. De producten geven het haar kracht en vitaliteit zonder dat ze het haar verzwaren. Ze bevatten duurzame ingrediënten, zoals: essentiële oliën, vitamines, natuurlijke antioxidanten en plantenextracten en zijn vrij van sulfaat en parabeen vrij.

Goed voor haar en milieu
Alle verpakkingen van Kevin Murphy zijn recyclebaar en biologisch afbreekbaar. Zij gebruiken natuurlijke ingrediënten uit bronnen die op duurzame en innovatieve manier worden geoogst. De producten worden niet op dieren getest! De verpakkingen zijn zo ontworpen dat er meerdere producten in één doos passen. Minder en kleinere dozen, betekent minder ruimte in de vrachtwagen en dus minder CO2 uitstoot. Daarnaast zijn alle dozen die zij gebruiken van gerecycled karton.