Summerlooks zomerhaar

Markanti Simplicity Summerlooks

Anneclaire, Bernadette en Judith hebben een aantal eigen ‘Markanti Summerlooks’ gecreëerd die eenvoudig (Simplicity) en draagbaar zijn voor elk individu.

We zijn ons steeds meer bewust dat we reeds de beste versie van onszelf zijn en dat je helemaal goed bent zoals je bent!

Daarom wilden we onze ‘Markanti Simplicity Summerlooks’ een stukje persoonlijker maken. Het leven is niet altijd perfect dus ons haar hoeft dat ook niet altijd te zijn. We brengen eenvoud terug maar ook een stukje beleving. In de huidige trends zit iets nostalgisch verwerkt met duurzaamheid wat ons dicht bij onszelf houd!

Het ice blond vervaagt en mag wat natuurlijker, de roodtinten hebben een twist om het toch edgy te houden, zonder de spanning in ons haar te verliezen.

Alles draait in de zomer van 2019 om blenden. Blenden in kleur, kleding haar en mens.

Onze inspiratie word ook steeds meer uit de natuur gehaald, kijk naar de horizon en zie hoe kleuren samensmelten op simpele wijze. Iets wat we iedereen willen meegeven, straal maar houd het dichtbij jezelf, je hoeft niet alles uit de kast te halen om jezelf te laten zien, maar wees wie je wilt zijn!

Fijne zomer! Geniet ervan!

Anneclaire, Bernadette & Judith