De meest gestelde vragen over Keep My Colour Blonde shampoo + treatment

 1. Welke producten zijn er precies?

  Naast dat deze shampoo en treatment je haar reinigt en verzorgt, zorgt Keep My Colour Blonde ervoor dat je de perfecte koele tint behoudt. Er zit extra violet in die niet alleen ongewenste geeltinten neutraliseert maar ook warmte in het haar. Veel producten voor blond haar bevatten enkel blauw pigment of violet pigment. Daardoor pakken deze producten niet beide “problemen” aan.

 2. Is Keep My Colour Blonde voor elk haartype geschikt?
  Dit product is te gebruiken voor iedereen met een blonde haarkleur. Ook zou je het kunnen gebruiken wanneer je een balayage hebt gezet in bijvoorbeeld donkerder haar. Het zorgt ervoor dat jouw balayage mooi koel van kleur blijft.
 3. Kan ik het ook gebruiken haar mijn haar is geblondeerd?
  Zeker! Sterker nog: de Keep My Colour Blonde shampoo en treatment  zijn jouw nieuwste besties! Door het blondeer proces komen er extra geeltinten en warmte vrij. De kapper zal dit na het blonderen corrigeren met een toner, maar thuis kun jij dit goed bijhouden met de Keep My Colour Blonde lijn.
 4. Hoe lang moet ik het precies laten intrekken?
  Je kunt dit het beste even navragen in de salon want dit verschilt heel erg per haarkleur. De shampoo is Dit is per persoon verschillend en wij raden aan rustig op te bouwen. In de shampoo zit wat meer pigment dan de treatment. Wij raden dan bijvoorbeeld aan om maximaal 1 minuut voor de shampoo en 2 minuten voor het treatment aan te houden. Bouw het elke wasbeurt opt tot jij het  gewenste effect hebt bereikt.
 5. Raden jullie aan om de shampoo en treatment echt samen te gebruiken?
  Je moet natuurlijk niks, maar het is wel aan te raden wanneer je het maximale uit de producten wil halen. Daarnaast reinigt een shampoo het haar, waardoor de haarschubben open gaan staan. Een treatment zal de haarschubben weer sluiten, waardoor het haar gladder en verzorgder is en de kleur langer blijft zitten.
Wij zijn een officiële Eleven Australian salon. Alle producten zijn bij ons in de salon verkrijgbaar. Vanaf € 19,95