Gezond haar en een mooie huid! Markanti helpt je daarbij

Bij Markanti Hair & Beauty vinden we het belangrijk om met producten te werken die helpen om jouw huid en haar mooi maar vooral ook gezond te houden.

De merken die wij in onze salon gebruiken hebben wij zorgvuldig geselecteerd zodat wij de kwaliteit kunnen garanderen waar Markanti Hair & Beauty voor staat.

BTX Hair

Botox behandeling: een intensieve verjongingskuur die je haar hydrateerd, voedt en hersteld. De perfecte treatment om je haar weer volledig te laten herleven.

MEER

CND Shellac

De nieuwe revolutionaire manier van nagels lakken in onze nagelstudio. Een prachtig resultaat dan meer dan 14 dagen blijft zitten. CND Shellac is niet schadelijk voor je nagels.

MEER

Olaplex

Een ingredient verandert alles. Het is hét ingredient
dat je haar herstelt na talloze kleurbehandelingen.
Talloze celebrities gingen je al voor.

MEER

Sebastian

Al meer dan 40 jaar staat Sebastian bekend als één van de marktleiders op het gebied van haarproducten. Daarnaast probeert Sebastian continue haar grenzen te verleggen met nieuwe concepten.

MEER

Philip Martins

Bij Markanti Hair & Beauty willen wij alleen het beste voor jouw haar, maar ook voor jouw gezondheid. Philip Martins helpt ons hierbij. Met respect voor de menselijke gezond én natuur.

MEER

Inglot

De kracht van Inglot is absoluut het indrukwekkende aanbod van verschillende kleurvariaties en make-up producten tegen een betaalbare prijs.

MEER

Marc Inbane

Marc Inbane Natural Tanning Spray werkt snel en eenvoudig.
Het blijft tot 5 dagen zitten zonder vlekken,
strepen of het bekende worteleffect.

MEER

Kevin Murphy

Kevin Murphy is één van ‘s werelds meest gerespecteerde en
gevraagde haarstylisten. De Kevin Murphy lijn bestaat uit shampoos, conditioners, hair treatments en styling producten.

MEER

American Crew

American Crew was het eerste merk dat begin jaren ’80 een innovatieve lijn producten lanceerde speciaal voor mannen. Voor iedere man biedt American Crew een geschikt product.

MEER

My Jewellery

My Jewellery accessoires zijn mooi, een tikkeltje eigenwijs en kun je eindeloos mixen en matchen. Dankzij de snelwisselende collecties draag je altijd een sieraad volgens de laatste trends.

MEER

Dr. Spiller

Ruim veertig jaar is Dr. Spiller actief op het gebied van cosmetica.
In de Beierse Alpen van zuid Duitsland maakt hij een
breed scala aan producten voor huidverzorging.

MEER

Mediceuticals

Markanti Hair & Beauty is een gespecialiseerde salon voor Mediceuticals. Deze verzorgingslijn pakt specifieke haar- en hoofdhuidproblemen op een zeer milde manier aan.

MEER

Environ

Environ is baanbrekend in innovatieve huidverbetering en heeft specifieke behandelingen om eventuele huidproblemen te verhelpen en huidverbetering te stimuleren

MEER