Mooi & Gezond haar. Markanti helpt je daarbij!

Bij Markanti Hair & Beauty vinden we het belangrijk om met producten te werken die helpen om jouw huid en haar mooi maar vooral ook gezond te houden.

De merken die wij in onze salon gebruiken hebben wij zorgvuldig geselecteerd zodat wij de kwaliteit kunnen garanderen waar Markanti Hair & Beauty voor staat.

BTX Hair

Botox behandeling: een intensieve verjongingskuur die je haar hydrateerd, voedt en hersteld. De perfecte treatment om je haar weer volledig te laten herleven.

MEER

Noir Stockholm

De producten van Noir Stockholm zijn de perfecte combinatie van stijl en verzorging. Ze zijn ontwikkeld door Hans Nilsson en Ellen Ericsson, de oprichters van de high-end salon Noir Stockholm. Hans Nilsson is een internationaal bekende editorial en celebrity haarstylist.

MEER

Olaplex

Een ingredient verandert alles. Het is hét ingredient dat je haar herstelt na talloze kleurbehandelingen.
Talloze celebrities gingen je al voor.

MEER

Great Lengths

Hairextensions van Great Lengths is hét merk hairextensions die door vele Hollywoodsterren en BN-ers wordt gedragen. Kies je voor Great Lengths, dan kies je voor kwaliteit. Het eigen haar blijft gezond en beschadigd niet en je ziet ze niet snel zitten. 

MEER

Sebastian

Al meer dan 40 jaar staat Sebastian bekend als één van de marktleiders op het gebied van haarproducten. Daarnaast probeert Sebastian continue haar grenzen te verleggen met nieuwe concepten.

MEER

System Professional

System Professional biedt een breed assortiment hoogwaardige producten die jouw haar reinigen, herstellen en energie geven.

MEER

Kevin Murphy

Kevin Murphy is één van ‘s werelds meest gerespecteerde en
gevraagde haarstylisten. De Kevin Murphy lijn bestaat uit shampoos, conditioners, hair treatments en styling producten.

MEER

Natural Hair Company

Hairweaves zijn gemaakt van 100% echt haar dat niet te onderscheiden is van je eigen haar. Door de flinterdunne inzetrand is het ook nog eens onzichtbaar!

MEER

Mediceuticals

Markanti Hair & Beauty is een gespecialiseerde salon voor Mediceuticals. Deze verzorgingslijn pakt specifieke haar- en hoofdhuidproblemen op een zeer milde manier aan.

MEER