Kapper Veenendaal Messy Bun

Bij kapper Veenendaal loopt onze Markanti Hair & Beauty girl Demi vaak
rond met de Messy Bun en krijgt hier vaak complimenten over.
“Hoe kan ik dit bij mezelf maken?”, “Mij lukt dat nooit!” hoort Demi regelmatig van klanten in onze salon. Eigenlijk is het heel eenvoudig, zegt ze. Je moet alleen even weten hoe je het moet doen. Demi heeft speciaal voor jullie een Hair Tutorial opgenomen waarin zij laat zien hoe je zelf een Messy Bun kunt maken.

Demi is Junior Styliste en Hair Spa Expert in onze Markanti Hair & Beauty salon. Ze is erg
getalenteerd en is een ware Fashionista en Big City Love waardoor ze altijd op de hoogte is van de laatste Fashion & Haar trends.

De Messy Bun is leuk, hip en ideaal als je even niet zoveel tijd hebt om
je haar te stylen. Vaak heb je genoeg te doen in de ochtend waarbij je haar stylen een tijdrovende bezigheid is. Met de Messy Bun maak je eenvoudig een hippe knot die de rest van de dag alleen nog maar mooier gaat zitten. Hoe rommeliger hij is hoe leuker hij wordt.

Mocht je nog steeds vragen hebben na het zien van deze Hair Tutorial, geen probleem! Kapper Demi laat het je graag een keer zelf zien in onze salon.

De Messy Bun video is opgenomen in onze kapper Veenendaal salon. Alle producten die in de video gebruikt worden zijn verkrijgbaar in onze salon in Veenendaal. We geven je graag advies over welke producten het beste bij jouw haar passen.