Wil je graag acrylnagels laten zetten? Voor mooie acrylnagels ben je bij Markanti Nails aan het juiste adres. Binnen een uur zet onze nagelstyliste Ellen de meest prachtige natuurlijk ogende acrylnagels.

Een acrylnagel is veel harder en duurzamer dan een gelnagel waardoor deze veel langer meegaat. Wij houden rekening met jouw persoonlijke wensen en passen de behandeling daar op aan. Zo kun je bijvoorbeeld  kiezen voor een verlenging met French Manicure zijn of hippe nail-art. Nail Art is een versiering, bijvoorbeeld glitters, steentjes en bloemetjes, die we op de acrynagel maken. Alles is mogelijk! Dus heb je zelf een leuk ontwerp of idee? Laat het Ellen weten.

Ga je acrylnagels laten zetten, dan kijken we eerst in onze nagelstudio naar de kwaliteit van je eigen nagel zodat we goed kunnen adviseren welke behandeling het beste bij jouw nagels past.

Werkwijze voor het zetten van Acrylnagels:

Allereerst desinfecteren we je handen en nagels zodat deze helemaal vetvrij zijn en worden je nagelriemen losgemaakt. Dan zoeken we passende tips die we op jouw nagels aanbrengen. Deze worden vervolgens in model gevijld, zodat je geen verschil meer ziet tussen de tip en je eigen natuurlijke nagels.

De acryl, wat zorgt voor de stevigheid van je nagels, wordt aangebracht en uitgehard. Na het uitharden van de acryl worden de nagels gevijld in de gewenste vorm. Als laatste worden de nagels gepolijst voor extra glans. We smeren ze in met een heerlijke zachte nagelriemolie en lakken ze af met een blanke nagellak.

Afhankelijk van snelheid van de groei van je natuurlijk nagels zul je na ongeveer 3 tot 5 weken je nagels weer moeten laten opvullen. Zo blijf je lang plezier houden van je mooie en verzorgde nagels.

Vanwege een grote drukte zijn alle plekken bij Ellen volgeboekt.
Momenteel werken we met een wachtlijst.

Prijzen

Nieuwe set Acryl

71,00

Opvullen Acryl met gel-lak

55,50

Opvullen Acryl french manicure

55,50

Laagje over natuurlijke nagel

53,00

Manicure to go

25,00

Classic Manicure

35,00

Switch colours

25,00

Nagels Lakken

10,00

Reparatie per nagel

7,00

Reviews

Dank je wel Anneclaire voor de geweldige metamorfose . Ben heel blij met mijn nieuwe look. Was een leuke ochtend Bernadette en Anneclaire.

Petra van de Velde Crezee

Super mooie haarkleur heb ik gekregen. Ben er erg blij mee. Mooi grijs blond lang haar van super kwaliteit door Olaplex en natuurlijk jullie top service.

MA Alagic

Behandelingen

Kapsalon

Onze passie:
mooi & gezond haar maken!

Blow Dry Bar

Dé manier om snel en professioneel je haar te laten föhnen en stylen.

Hair Spa

Een gepersonaliseerde verzorgende haar treatment met een ontspannende massage.

Nagelstudio

Bij Markanti Nails zorgen wij ervoor dat je mooie, verzorgde handen en nagels krijgt en behoud.

“Uiterlijke verzorging begint bij Markanti Hair & Beauty uit Veenendaal”