Gellak is dé innovatie op het gebied van nagellak en zorgt voor schitterende, sterke en glanzende nagels die 14+ dagen blijft zitten.

Deze gel van Gelish wordt als een lak aangebracht en daarna onder UV-lamp uitgehard.  Zo heb je geen last van droogtijd en kun je meteen genieten van je mooie, sterke en glanzende nagels.

5 redenen voor Gelish gellak

  1. Blijft 14+ dagen mooi
  2. Prachtige glanzende nagels
  3. Geen droogtijd
  4. Binnen 10 minuten te verwijderen
  5. Geen beschading aan de natuurlijke nagel
  6. Award winning product

Gelish gellak laten zetten

Een behandeling bij Ellen, onze nagelspecialiste, duurt meestal zo’n 45 minuten. Gellak laten zetten begint met een mini manicure waarbij eerst de natuurlijke nagels worden gevijld en geknipt. Daarna worden de dode huidcellen verwijderd van de nagelplaat en worden de nagelriemen behandeld. Als laatste wordt er een dieptereiniging van de nagelplaat gedaan voor ultieme hechting van Gelish.

Na de mini manicure krijgen je nagels eerst een speciale basislak, dan kleuren we jouw nagels 2x in de gewenste gel-lak kleur en sluiten we af met een hoogglans lak. Onder een speciale UV-lamp worden deze 4 lagen uitgehard zodat de lak meteen droog is. We sluiten af met een nagelriemolie. Met behulp van een speciale remover kunnen wij de Gelish gellak binnen 10 minuten verwijderen zonder dat de natuurlijke nagels worden beschadigd.

Prijzen

Mini manicure + gellak

30,00

Nieuwe Gellak + verwijderen

35,00

Gellak verwijderen

10,00

Reviews

Dank je wel Anneclaire voor de geweldige metamorfose . Ben heel blij met mijn nieuwe look. Was een leuke ochtend Bernadette en Anneclaire.

Petra van de Velde Crezee

Super mooie haarkleur heb ik gekregen. Ben er erg blij mee. Mooi grijs blond lang haar van super kwaliteit door Olaplex en natuurlijk jullie top service.

MA Alagic

Behandelingen

Kapsalon

We knippen zowel dames, heren als kinderen.

Blow Dry Bar

Perfect gestyled binnen enkele minuten.

Brow Bar

Wenkbrauwen bepalen voor 50% je uitstraling.

Wimpers

Wimperextensions voor lange of volle wimpers.

Nagelstudio

Omdat je handen ook goede verzorging verdienen.

“Uiterlijke verzorging begint bij Markanti Hair & Beauty uit Veenendaal”