CND Shellac is dé innovatie op het gebied van nagellak en zorgt voor schitterende, sterke en glanzende nagels die 14+ dagen blijft zitten.

CND Shellac laten zetten kan zowel op de voeten als handen. De revolutionaire gel van CND Shellac wordt als een lak aangebracht en daarna onder UV-lamp uitgehard.  Zo heb je geen last van droogtijd en kun je meteen genieten van je mooie, sterke en glanzende nagels.

5 redenen voor CND Shellac

  1. Blijft 14+ dagen mooi
  2. Prachtige glanzende nagels, zowel voor handen als voeten
  3. Geen droogtijd
  4. Binnen 5 minuten te verwijderen
  5. Geen schade aan de natuurlijke nagel (Bescherming van de natuurlijke nagel)

Shellac laten zetten

Een behandeling bij Chantal, onze Shellac specialiste, duurt meestal zo’n 45 minuten. Shellac laten zetten begint met een mini manicure of pedicure waarbij eerst de natuurlijke nagels worden gevijld en geknipt. Daarna worden de dode huidcellen verwijderd van de nagelplaat en worden de nagelriemen behandeld. Als laatste wordt er een dieptereiniging van de nagelplaat gedaan voor ultieme hechting van CND Shellac. Na de mini manicure of pedicure krijgen je nagels eerst een speciale basislak, dan kleuren we jouw nagels 2x in de gewenste gel-lak kleur en sluiten we af met een hoogglans lak. Onder een speciale UV-lamp worden deze 4 lagen uitgehard zodat de lak meteen droog is. We sluiten af met een nagelriemolie. Met behulp van een speciale remover kunnen wij de CND Shellac binnen 5 minuten verwijderen zonder dat de natuurlijke nagels worden beschadigd.

Prijzen

Nieuwe set CND Shellac

€ 28.50

CND Shellac verwijderen

(gratis bij een nieuwe set)

€ 8.50

Reviews

Dank je wel Anneclaire voor de geweldige metamorfose . Ben heel blij met mijn nieuwe look. Was een leuke ochtend Bernadette en Anneclaire.

Petra van de Velde Crezee

Super mooie haarkleur heb ik gekregen. Ben er erg blij mee. Mooi grijs blond lang haar van super kwaliteit door Olaplex en natuurlijk jullie top service.

MA Alagic

Behandelingen

Kapsalon

We knippen zowel dames, heren als kinderen.

Blow Dry Bar

Perfect gestyled binnen enkele minuten.

Brow Bar

Wenkbrauwen bepalen voor 50% je uitstraling.

Wimpers

Wimperextensions voor lange of volle wimpers.

Nagelstudio

Omdat je handen ook goede verzorging verdienen.

“Uiterlijke verzorging begint bij Markanti Hair & Beauty uit Veenendaal”