NATIV van System Professional
VITALE HOOFDHUID.
ENERGIEK HAAR.

De nieuwe System Professional Nativ-lijn is een complete hoofdhuid detox lijn geïnspireerd door de energie van de natuur en de kracht van wetenschap.

Er zijn steeds meer mensen die bijwerkingen op hun haar en hoofdhuid ervaren als gevolg van smog, stikstof en stedelijke vervuiling. Met Nativ kunnen wij deze klanten in ons salon een geweldige detox-ervaring bieden. Het revitaliseert de hoofdhuid, waardoor deze fris en gezond aanvoelt.

Nativ bestaat maar liefst voor 95% uit natuurlijke ingrediënten. Bij Markanti Hair & Beauty kun je nu een heerlijke Detox treatment boeken.

Stap 1:
We beginnen met een verkwikkend Clay Mask dat met 5 minuten inwerken de hoofdhuid diep reinigt en onzuiverheden zoals overtollig talg verwijdert.

Stap 2:
Na het het masker wassen we je haar met Micellar Shampoo.

Stap 3:
Tot slot brengen we Scalp Fluid aan. Deze helpt de hoofdhuid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het heeft een zachte, verfrissende en verkoelende werking.

De producten zijn ook te koop bij ons in de salon. We vertellen je er graag meer over! Voor ingrediënt bewuste klanten & geschikt voor alle haar typen.