Wenkbrauwen Veenendaal

Je ziet steeds vaker vrouwen en meiden met mooie volle wenkbrauwen. Dikke, mooie wenkbrauwen is de trend. Wil jij dit ook? En ze toch zo natuurlijk mogelijk houden? Check dan deze 3 tips voor de perfecte manier van het aanzetten van je wenkbrauwen.

Wenkbrauwen zijn er in alle vormen en maten. Het kan grandioos fout gaan, maar het kan je gezichtsuitdrukking ook positief versterken. Wenkbrauwen zeggen alles: doe het daarom goed en gebruik de volgende tips.

Tip 1: lengte van je wenkbrauw
Pak een potlood of pen en leg hem langs je neus naar boven. Dit is het beginpunt van je wenkbrauw. Doe ditzelfde maar dan schuin, langs je iris, omhoog: dit is de plek waar de vorm van je wenkbrauw een natuurlijke buiging maakt. Hier wordt de wenkbrauw iets smaller. Vervolgens wijs je met het potlood omhoog langs je oog. Daar vind je het eindpunt van je wenkbrauw. Dit is de juiste lengte om aan de houden voor een mooie natuurlijke wenkbrauw!

Brow Bar Veenendaal Brow Bar Veenendaal Brow Bar Veenendaal

 

 

 

 

 

 

Tip 2: de juiste tint
Brow Bar Veenendaal Kies de juiste tint wenkbrauwpotlood voor het voller maken van je wenkbrauwen. Het mooiste is om een ‘koude’ tint te kiezen; subtiel naar het grijze toe. Om het zo natuurlijk mogelijk te houden kies je nooit meer dan 3 tinten donkerder dan je eigen haarkleur. Vooral als je blond of rood haar hebt. Heb je bruin haar, kies dan juist weer voor een potlood die (maximaal twee tinten) lichter is. Heb je zwart haar? Dan kun je zelfs voor donkerbruin gaan, gebruik dus in geen van de gevallen een zwart potlood!

Tip 3: gebruik de goede techniek
Brow Bar Veenendaal Oefening baart kunst, en dat geldt ook in dit geval. Een dikke streep zetten is een absolute boosdoener. Aai met een potlood of kwastje over je wenkbrauwen heen en zet streepjes in de haargroei-richting. Houd de gewenste contouren van je wenkbrauw in de gaten. Wil je er extra zeker van zijn dat je wenkbrauwen de hele dag goed blijven zitten? Dan kun je ervoor kiezen om een wenkbrauw gel aan te schaffen.

Vind je het toch nog een beetje spannend? Of wil je een advies op maat? Wij staan voor je klaar en laten je graag zien hoe wij bovenstaande technieken toepassen. We helpen bij het kiezen van je kleur en laten zien welke vorm er bij je gezicht past. Alles voor je wenkbrauwen vind je bij Markanti!