hairstyliste, kapper, kapsalon

Wie is Manouk en wat is je achtergrond?

Hi! Ik ben Manouk, ik ben 27 jaar oud en woon samen met mijn dochtertje van 1 en vriend in Ede. Mijn vrienden omschrijven mij als zorgzaam, gezellig en altijd vrolijk. Ik ben gek op lekker eten! Hiervoor heb ik als hairstyliste gewerkt in een luxe salon in Soest waar ik veel geleerd heb en mij gespecialiseerd heb in kleuringen.

Wat zijn je specialiteiten?

Mijn passie is het maken van mooi haar op een manier dat klanten het zelf eenvoudig thuis kunnen stylen! Ik ben ook visagist, waarbij ik het ontzettend leuk vind om het plaatje helemaal af te maken met een mooie make-up. Doordat ik altijd naar het totaalplaatje kijk, accentueer ik je pluspunten en werk ik eventuele minpunten tactisch weg!

Wat was de doorslag voor jou om bij Markanti Hair & Beauty te komen werken?

Markanti is voor mij de perfecte salon waarin ik mijn creativiteit helemaal kwijt kan. Van kleuren en knippen van dames en heren tot visagie met het leuke merk Inglot.
Ik vind het belangrijk om mij te blijven ontwikkelen. Gelukkig wordt er bij Markanti veel geïnvesteerd in opleidingen en trainingen. In het kappersvak ben je immers nooit uitgeleerd!

Wat zou je bij Markanti Hair & Beauty nog willen leren en waar zou in willen doorgroeien?

Ik zou het heel leuk vinden om nóg creatiever te worden met haarkleuringen. Doordat ik niet bekend ben met alle merken die Markanti heeft, kijk ik er naar uit om bij deze merken op training te gaan. Zo kan ik de klanten nog beter advies geven.

Hoe blijf je op de hoogte van de nieuwste trends?

Lang leve Instagram en Pinterest! Daar haal ik altijd veel inspiratie vandaan.

Ik vind het belangrijk om trends niet één op één te kopiëren, maar juist dat iemand écht mooier wordt van een bepaalde coupe of kleur!

Hopelijk tot snel!