WE SHAPE, STYLE AND TELL STORIES WITH HAIR

Noir Stockholm is een lijn van compromisloze haarverzorgingsproducten, ontwikkeld door Hans Nilsson en Ellen Ericsson, de oprichters van de high-end salon Noir Stockholm. Hans Nilsson is een internationaal bekende editorial en celebrity haarstylist. Zijn avantgardistische haarcreaties voor mode- en muziekshows worden vergeleken met ware kunstwerken.

DE PRODUCTEN

De beste natuurlijke grondstoffen staan aan de basis van de producten van Noir Stockholm, hun werkzaamheid is te danken aan moderne state-of-the-art formules. Het resultaat is een exclusieve lijn van unieke, voedende, lichtgewicht shampoos, conditioners en treatments en ook van verzorgende, maar toch uitermate effectieve stylingproducten. De producten zijn ontwikkeld om met elkaar te combineren en zo een op maat gemaakte haarverzorgingsroutine te creëren.

GEUREN

Voor de geur van de producten is gebruik gemaakt van premium quality parfums. Elk product heeft een eigen, uniek aura, behorend tot dezelfde familie van warme, sensuele geuraccenten.

Delicaat wanneer deze alleen wordt gebruikt en in combinatie met de andere Noir Stockholm geuren wordt door de verschillende geurlagen een exclusief, persoonlijk geurboeket opgebouwd.

Door alleen de meest verfijnde geuren te gebruiken, zijn de producten voorzien van een krachtige, superieure kwaliteit. Een aanwezige maar zeker geen zware geur, die net dat discrete vleugje van warme en sensuele frisheid achterlaat.

We shape, style and tell stories with hair!

We vertellen je graag meer over de prachtige producten van Noir Stockholm. Vraag jouw stylist voor een persoonlijk advies. Je zult nooit meer anders willen!