Glamorous wave

WellaplexWaarom plexen?

Tegenwoordig word het je bij elke kapper aangeboden een Olaplex of Wellaplex voor door de kleuring, maar we horen jullie denken…. plexen?

Des te meer reden om jullie dit eens goed uit te leggen in een taal die iedereen begrijpt.

Een Olaplex of Wellaplex behandeling is niets anders dan het herstellen en versterken van de haarstructuur.

Bij elke kleuring of andere chemische behandeling raak je steeds een beetje Keratine kwijt in je haar. Echter Keratine is een hele waardevolle bouwsteen voor je haar en dus heel belangrijk om deze goed te beschermen.

Een Olaplex of Wellaplex behandeling zorgt ervoor dat dit proces, Keratine afbraak, wordt stopgezet. Op deze manier blijft de kwaliteit van je haar gewaarborgd. Dit zorgt ervoor dat je haar veel meer veranderingen op het gebied van kleur aankan, waardoor de kleur ook langer mooi en levendig blijft. Win – Win situatie dus!

Deze fantastische Olaplex en Wellaplex behandeling bestaat uit 3 stappen. Stap 1 en 2 worden tijdens het kleuren in de salon gedaan en Stap 3 doe je eenvoudig zelf thuis.

Waarom ook thuis plexen?

Ook thuis zal de Olaplex en Wellaplex behandeling ervoor zorgen dat het haar hersteld wordt aan alledaagse blootstellingen zoals: stijltang, krultang, föhn, maar ook zonlicht of smog. Zo heb je bij het volgende kappersbezoek haar dat beter in conditie is maar ook meer aankan. Dan kun je eindelijk kiezen voor je echte droomkleur!

Kapper Markanti Hair & Beauty is een Olaplex en Wellaplex salon gevestigd in Veenendaal. Wij hebben Olaplex en Wellaplex specialisten in onze salon die alles over deze producten weten. Vraag jouw Markanti Hairstylist om advies.

Je kunt ook een Olaplex of Wellaplex treatment in onze salon boeken! Maak dan meteen een afspraak bij kapper Markanti Hair & Beauty in Veenendaal.

Tot gauw!

olaplex, wellaplex, keratine