Kapsalon Veenendaal

Heeft jouw haar tijdens je vakantie het flink te verduren gehad? Bij kapsalon Veenendaal Markanti Hair & Beauty leggen wij je uit wat je kunt doen om je haar weer zacht, glad en glanzend te krijgen. Wij vinden Olaplex, op haargebied, het meest revolutionaire product van dit moment.

Tijdens je vakantie wordt je haar blootgesteld aan veel zon, chloor en zeewater. Hierdoor wordt je haarkleur sneller dof en voelt je haar droog en pluizig aan. Kortom: tijd voor een bezoekje aan je favoriete kapsalon Veenendaal Markanti Hair & Beauty.

Bij je volgende afspraak in onze kapsalon Veenendaal kan je dus beginnen met een Olaplex herstelbehandeling. Hoe gezonder het haar is waarmee we werken, hoe mooier, glanzender en intenser de kleuren uitkomen.

Wat is Olaplex?

Olaplex is revolutionair als het gaat om gezond en mooi haar en heeft recentelijk een award gewonnen voor het meest innovatieve beautyproduct.

Het is een hulpmiddel wat gebruikt word voor, tijdens en na een haarkleuring. Het is niet getest op dieren en vrij van siliconen, olie, sulfaten en andere chemische middelen. Door gebruik te maken van Olaplex producten worden de gebroken zwavelbruggen (botten van je haar) hersteld. Olaplex helpt beschadigingen tegen te gaan of zelfs te voorkomen, zodat je haar gezond blijft en je het zonder zorgen kunt blijven kleuren.

Olaplex tijdens je kleuring bestaat uit 3 stappen. Olaplex nummer 1 en 2 worden altijd gezamenlijk in de salon gedaan. Olaplex nummer 3 is een treatment voor thuisgebruik.

Olaplex nummer 1
Deze behandeling wordt bij ons in de salon in Veenendaal gedaan tijdens het kleuren van je haar. Het is een herstellende behandeling waarbij je haar een extra verzorging krijgt. Olaplex nummer 1 wordt gemengd met jouw kleuring. Hierbij wordt je haar tijdens de kleuring extra beschermd en verzorgd waardoor je haar steviger en intenser word.

Olaplex nummer 2
Dit is een voedende behandeling die wij aanbrengen na je kleuring zodat je haar een extra diepe verzorgende haarmasker krijgt. Je haar wordt gevoed waardoor het sterker en glazender wordt.

Olaplex nummer 3
Deze verzorging kun je bij ons in de kapsalon Veenendaal kopen en is de perfecte haarmasker om thuis te gebruiken. Wij adviseren je haar minstens 1x per week met Olaplex nummer 3 te verzorgen, zodat je haar tussen de kleuringen door sterker en beter in conditie word gehouden.

Hoe werkt Olaplex nr. 3? Verdeel de treatment op nat haar en laat het minimaal 10 minuten inwerken. Voor een intensieve behandeling kun je het een nachtje in je haar laten zitten. Spoel het daarna uit en was je haar en gebruik, indien nodig, conditioner zoals je gewend bent.

Wij hebben in de maand september een hele leuke actie voor jullie. Boek je kappersafspraak in combinatie met een behandeling in onze Hair Spa, bijvoorbeeld een Olaplex behandeling en je ontvangt 25% korting op deze behandeling. De actie is alleen geldig op de Hair Spa behandeling in onze salon, niet op de haarmaskers voor thuisgebruik en alleen geldig in de maand september.

Vraag je favoriete haarstylist advies over welke behandeling het beste bij de conditie van jouw haar past.