Party Make-up Tutorial

1. Spray op de spons applicator de ‘make-up fixing spray’ zodat deze verzadigd is. Breng daarna de foundation met een spons aan. Hierdoor blend je de make-up mooi op de huid en krijg je een natuurlijke finish.

2. Breng royaal in een driehoek de ‘concealer’ onder je ogen aan in een halve tot een hele teint lichter dan je eigen huidskleur. Vergeet niet de huid rondom de neusvleugels mee te nemen en pak eventuele andere oneffenheden meteen mee.

3-4. Voor een ‘sunkissed look’ breng je de ‘bronzer’ in de vorm van een 3 aan op de zijkant van je gezicht. Concentreer je hierbij op de jukbeenderen (kaak).

5. Breng de ‘blush’ aan op de appeltjes van je wangen. Kies altijd een kleur die match met de rest van de make-up. Dit kan dus elke keer een verschillende bronzer zijn.Voor een natuurlijk effect gebruik je een ‘wenkbrauw mascara’ zodat je de haartjes mooi omhoog kunt borstelen.

6. Gebruik een ‘glanzende oogschaduw’ en breng deze royaal aan over het hele bewegend ooglid. 

7. Kies een ‘donkere matte teint’ voor in je buitenste ooghoek en je arcadeboog. Blend dit goed uit!

8. Maak je look af met een goede ‘mascara’. Onze voorkeur gaat uit naar een ‘niet waterproof’ mascara. Waarom? Het is veel zachter voor je wimpers en je krijgt het er ’s avonds makkelijker vanaf.

9. Een sterk ‘gepigmenteerde lipgloss’ geeft de dekking van een lippenstift maar maakt je look veel zachter en rustiger.

TIP: make-up kwasten

Kies voor goede ‘synthetische kwasten’. Deze geven het product makkelijker af en slijten minder snel dan natuurlijke haren. Zorg ervoor dat je de juiste penseel voor het juiste resultaat gebruikt.

Laat je adviseren door onze make-up artists. Ook leuk om cadeau te geven! Al vanaf 12,95 te koop

Party, makeup, tutorialVan dag naar feest make-up

Om op een snelle manier van een dag make-up naar een feestelijke party look te gaan kun je de volgende stappen doen. 

10. Gebruik een donkere kleur ‘oogschaduw’ om de arcade boog wat zwaarder aan te zetten. Je mag nu wat royaler werken en meer naar de binnenste ooghoek werken. Met de donkerste kleur zet je de ‘outer V’ (je maakt als het ware een V in he buitenste ooghoek).

11. Breng wat ‘highlighter’ aan onder je wenkbrauw bot. Hiermee laat je de donkere kleur mooi overvloeien van iets naar niets.

Yess, it’s time to shine!

Je bent nu helemaal partyproof!

Alle make-up is van INGLOT. Vraag onze make-up artists welke make-up en kleuren het beste bij jou passen. We geven je graag advies!