*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

35 Personen schreven ons:

Kom er inmiddels alweer wat jaartjes en ja af en toe een uitstapje gemaakt, maar prijs kwaliteit is gewoon goed. Ze nemen de tijd voor je, denken met je mee, gezellig team, je blijft gewoon terug komen.

16 oktober 2019

De trouwdag van mijn dochter en schoonzoon is – zeer dankzij jullie vriendelijke expertise – een groot succes geworden. Wat een vaklui zijn jullie! Kapster en visagiste Judith krijgt van mij op een schaal van 1 tot 10 een 12! (Zorg dat zij altijd voor jullie blijft werken.)

Let even op, alle moeders-van-de-bruid! We hebben bij Markanti goede haaradviezen gekregen, de haarkleuringen waren boven verwachting. Mijn dochter is er enorm blij mee. Ook de andere dames tijdens de trouwdag waren erg enthousiast over het resultaat van het kapwerk en de visagie, en ook over de weg daar naar toe. Er werd ruim de tijd genomen, zodat we ons de hooggeëerde klant voelden hoor. Erg prettig ook dat de mogelijkheden en bijbehorende kosten van tevoren duidelijk in beeld kwamen. We wisten toen in elk geval financieel al, waar we aan begonnen. 🙂
Maar dat het zó mooi en gezellig zou worden, dat hadden we eigenlijk niet verwacht. Bij jullie is het eigenlijk meer een beleving, dan een arrangement. Alle aandacht, alle vakmanschap en daarbij ook alle hartelijkheid. Trouwt dus jouw dochter, ga je dan zeker eens oriënteren op een bruidsarrangement bij Markanti in Veenendaal.
De sfeer daar is in drie woorden samen te vatten: waardig, vaardig, aardig!

19 juni 2019

Thx weer Angeline. Voel mij weer lekker na jouw kapbeurt.

1 mei 2019

Super fijne kapsalon met kapsters die echt naar je luisteren, kei goede adviezen geven en ervoor zorgen dat je kappersmomentje aanvoelt als een mini vakantie. Ook m’n 4 jarige dochter beleeft hier telkens dr mini prinses momentje. Super blij met deze lieve dames en in het bijzonder Judith dankzij wie ik weer super blij in de spiegel kijk (nadat ik m’n haar elders echt kei had laten verprutsen😂😖)

30 maart 2019

Vandaag onze 2 kleinzonen, 4 en 7 jaar, geknipt door Judith. Ze kan niet alleen super goed knippen maar ook nog eens heel tof met kinderen omgaan. Na het knippen met een zakje chips naar huis! Het was een feestje! Bedankt Markanti/Judith👍

20 maart 2019

Ik kom al jaren in de kapsalon en word altijd vriendelijk ontvangen door de gezellige Markanti dames.
De kwaliteit is altijd super en er wordt altijd goed geluisterd naar je wensen. Ik ga altijd weer met een mooi kapsel en fijn gevoel naar huis! Bedankt dames.

26 oktober 2018

Weer heel tevreden over mijn nieuwe iets kortere coupe van Angeline. Dank je wel!!

18 juli 2018

Mijn krullen werden al goed vezorgd, maar nu de krullenspecialiste Judith ze krul voor krul liefkozend “aait”, ben ik helemaal blij. En gezellig blijft het sowieso.

12 juli 2018

Ik ben een van de weinige vrouwen die niet graag naar de kapper gaat, omdat ik het altijd “een gedoe” vind. Maar bij Markanti naar de kapper gaan is zelfs voor mij geen straf! Mooie salon, allemaal vriendelijke kapsters die hun vak heel goed verstaan, altijd een lekker kopje koffie of thee, en niet te vergeten “salonmascotte” Charlie, die ik altijd probeer te lokken om even apport te spelen. Daarna nog een afspraak bij Chantal voor mooie wimpers, nagels en voeten. En dan met een heel tevreden gevoel weer naar huis.

12 juli 2018

Twee weken geleden gekleurd door Judith (een nieuwe topper) en geknipt door Angeline! Heerlijk relax moment! Luisteren goed naar je wensen en zorgen ervoor dat je als een diva de deur uitgaat!
Kortom; de beste kapper in de regio..

8 mei 2018

Wist u al dat Cynthia de nieuwste color-technieken weet toe te passen?
Ik inmiddels wel en krijg regelmatig complimenten over de mooie kleuring van mijn haar.
Een perfect staaltje van deskundigheid.

8 mei 2018

Van de week super geknipt door Anneclaire. Naar de kapper gaan is altijd Heerlijk, even tijd voor mezelf en loop altijd stralend naar buiten. Volgens mij ziet iedereen dan aan mij dat ik bij de kapper geweest ben! Ontzettend blij mee.

28 januari 2018

Anne-Claire weet precies wat de bedoeling is! Alle reden om lekker te relaxen in de stoel, kopje koffie, beetje kletsen en na een uurtje als “vamp” de deur uit. Dat is precies wat “meisjes” willen! Even een momentje voor jezelf…

18 januari 2018

Afgelopen dinsdagmiddag in jullie mooie kapperszaak geweest en de haarspa gehad! Wat een verwennerij! Daarna heeft Bernadette mijn haar prachtig geknipt en gestyled! Echt mijn haar heeft nog nooit zo zijdezacht aangevoeld! En wat ik ook zo fijn vond dat ze echt de tijd voor me nam. Heel erg fijn, het was de eerste keer voor me bij jullie. Maar ik hoop zeker terug te komen!

18 januari 2018

Lieve dames,

Nadat ik een cadeaubon had gekregen mocht ik onlangs plaats nemen in een van jullie kappers stoelen. Dat was echt een prettige ervaring!

Bij binnenkomst werd ik hartelijk welkom geheten. Ik kreeg direct een kopje kopje heerlijke thee op een eigen dienblaadje aangeboden en had keuze uit heel veel soorten.

De behandeling zelf was ook heel fijn; gezellig praten en werkelijke interesse. De uitleg van wat er ging gebeuren vond ik ook heel prettig. Als je haar word uitgespoeld lig je heerlijk languit op een relaxstoel, dat is echt geweldig!

Eindresultaat ook helemaal zoals verwacht en naar mijn zin.

Jullie hebben een ontzettend mooie zaak, aardige kapsters, die goed met elkaar op kunnen schieten en er is over alles goed nagedacht; kortom, fijn om hier te komen.

Dank jullie wel voor deze heerlijke ervaring; ik heb ervan genoten en ben blij met mijn haar!!

28 november 2017

Inmiddels ben ik al een aantal jaar een trouwe klant bij Markanti. Elke keer kijk ik er weer naar uit om twee uur lang in de watten gelegd te worden, genietend van een kop thee of koffie, de gebruikelijke bladen doorsnuffelen en uiteindelijk altijd weer tevreden naar buiten te lopen! Elke keer weer een feestje 🙂

23 november 2017

Alleen maar lof. Ik kom er al hééél lang met erg veel plezier.
Het is gewoon een TOP team!

22 november 2017

Inmiddels ben ik al 13 jaar een trouwe en vaste klant bij Markanti en niet zonder reden. Ik ben nog niet een keer ontevreden de deur uit gelopen. Mijn haar en nagels zien er altijd tiptop uit en ik krijg met grote regelmaat complimenten en de vraag waar doe je dat. Met trots kan ik dan zeggen: “Bij Markanti Veenendaal”. Jullie zijn toppers!

2 november 2017

Een bezoek aan Markanti is een cadeautje aan jezelf. Verrassend en toch vertrouwd!

26 oktober 2017

Al jaren laat ik mijn nagels doen bij Ellen. Mijn nagels zien er altijd tiptop uit en ik krijg hier ook vaak complimenten over. Ze weet waar ze het over heeft en ze zet de acryl nagels zo goed dat ze bij mij wel 4 weken niet afbreken en mooi blijven. Naast dat Ellen mooie nagels zet is het ook altijd gezellig met haar. Zeker een aanrader om je nagels bij haar te laten zetten!

23 oktober 2017

Ben al 3 jaar heel blij en tevreden met mijn Markanti ervaring! Prima prijs- kwaliteit verhouding, uitstekende service en zeer vriendelijk en professioneel personeel.

Door mijn druk bestaan komt het soms voor dat ik mijn afspraak moet verzetten. Maar er is altijd een begrip, geduld en samen zoeken naar een passende oplossing.

Hartelijk dank voor jullie deskundig advies en goede behandelingen lieve dames!

17 oktober 2017

Ik kom al een paar jaar lang iedere 4 weken bij Markanti. Soms ook bij de kapsters, maar iedere keer bij Chantal die dan mijn handen, voeten en wimpers doet.

Ik woon niet in de buurt maar heb de reis vanuit Nieuwegein er altijd graag voor over. Ik vind Chantal heel bekwaam in haar vak van pedicure, en bovendien zijn de afspraken ook nog gezellig.

Complimenten voor het Markanti-team voor hun vakkenis en klantvriendelijkheid. Ik raad deze salon iedereen aan.

14 oktober 2017

Bijzonder fijne kapsalon. Een gezellig en vakkundig team. Ik ben in meer dan 10 jaar niet één keer teleurgesteld geweest.
Bovendien een prachtige salon, waar je onthaald wordt met heerlijke koffie, thee en regelmatig wat lekkers.

12 oktober 2017

Ik sta in de lift, felle lampen op mn haar…. help uitgroei…….
Ok daar moet ik wat aan doen (stiekem helemaal blij want dan mag ik weer) en dus maak ik een afspraak bij Markanti.

Voor mij is dat echt niet gewoon een afspraak, het is een uitje, lekker kopje thee en of koffie met op vrijdag en zaterdag zelfs een gebakje.
Helemaal leuk is op zaterdag, dan krijg je tijdens de lunch zelfs een heerlijk broodje aangeboden!! Moeilijk kiezen dus of ik vrijdag of zaterdag ga:-)

Mooi kleurtje, heerlijke wasbeurt, nieuw kapsel, leuke gesprekken, nieuwe lippenstift, armbandje, en iets voor mijn haar, zo stap ik uren later naar buiten.
Helemaal blij kijk ik naar mijzelf in elke winkelruit.. dit mooie plaatje duurt in ieder geval 4 weken, en dan… ja dan mag ik weer…
Iedereen wil toch zo’n uitje om daarna helemaal happy naar jezelf te kunnen kijken!!!!

22 september 2017

A happy place 2be! De moderne, zelfverzekerde vrouw wordt hier volledig in de watten gelegd. Hair, facial, manicure en pedicure professionals alles onder 1 dak!

21 september 2017

Wil je een leuke stoere gave kapsel en of kleur of juist keurig en subtiel? Dan ben je bij Markanti Hair & Beauty op het juiste adres. Het zijn super te gekke,lieve kapsters die je van muurbloempje bij binnenkomst als een mooie klaproos naar buiten laten gaan. Dus ik zeg…’maak snel een afspraak en ervaar het zelf’!

4 september 2017

Al jaaaaaren ben ik vaste gast in de kapsalon. Ik zeg gast, want zo voel ik me daar ook, in plaats van klant. Het is het vierwekelijks uitje voor mijn zus/vriendin/nicht Yvonne en mij. Afgezien van de grote professionaliteit van alle dames is ook de geweldige sfeer in de salon een echt feestje. Goede adviezen over je coupe, geweldige kleurkeuze en altijd tijd voor iets extra’s. “Zal ik het even opsteken? Wil je een handmassage of zal ik je make-up even bijwerken?” Ze doen er alles aan om je als tevreden gast (klant) de deur uit te laten gaan. In alle opzichten altijd een feestje!

26 augustus 2017

Wat een heerlijke eigen thee

5 maart 2017

Dank je wel Anneclaire voor de geweldige metamorfose . Ben heel blij met mijn nieuwe look. Was een leuke ochtend Bernadette en Anneclaire.

17 januari 2017

Super mooie haarkleur heb ik gekregen. Ben er erg blij mee. Mooi grijs blond lang haar van super kwaliteit door Olaplex en natuurlijk jullie top service.

14 januari 2017

Beste kapsalon van ‘t Veen. Altijd fijn om bij jullie geknipt te worden. Gezellig praatje, nooit meer dan nodig eraf, wordt altijd zorg gedragen voor mij als hoofddoek dragende en altijd goed advies voor gezond haar. Zeker een aanrader voor anderen. Dank voor vandaag en tot een volgende keer weer.

2 november 2016

Wat een geweldige kapsalon is het toch! Niet alleen gezellig en kundig, maar snappen perfect wat service inhoud. Ben namelijk niet de makkelijkste wat haar betreft, maar daar hebben ze onwijs veel begrip en geduld voor.
Dames van Markanti bedankt, maar met name Anneclaire, je bent een kanjer.
Tot snel maar weer.

13 oktober 2016

Schitterende kapsalon met super leuk en enthousiast personeel. Vandaag voor de 2e keer geweest, maar voelt nu al als thuiskomen. Zij voelen precies mijn wensen qua kleuring aan, en weten echt waar ze mee bezig zijn. Geweldige vrouwen!

25 mei 2016

Markanti Hair & Beauty is een fantastische plek voor verzorging van haar, huid en nagels. Een goed team. Altijd weer vrolijk de deur uit. Dank dames!

29 augustus 2015

Top na ruim een maand…nog steeds geweldig haar na de botox. Dank je wel!

18 juni 2014

“Uiterlijke verzorging begint bij Markanti Hair & Beauty uit Veenendaal”