*

12 Personen schreven ons:

Ik sta in de lift, felle lampen op mn haar…. help uitgroei…….
Ok daar moet ik wat aan doen (stiekem helemaal blij want dan mag ik weer) en dus maak ik een afspraak bij Markanti.

Voor mij is dat echt niet gewoon een afspraak, het is een uitje, lekker kopje thee en of koffie met op vrijdag en zaterdag zelfs een gebakje.
Helemaal leuk is op zaterdag, dan krijg je tijdens de lunch zelfs een heerlijk broodje aangeboden!! Moeilijk kiezen dus of ik vrijdag of zaterdag ga:-)

Mooi kleurtje, heerlijke wasbeurt, nieuw kapsel, leuke gesprekken, nieuwe lippenstift, armbandje, en iets voor mijn haar, zo stap ik uren later naar buiten.
Helemaal blij kijk ik naar mijzelf in elke winkelruit.. dit mooie plaatje duurt in ieder geval 4 weken, en dan… ja dan mag ik weer…
Iedereen wil toch zo’n uitje om daarna helemaal happy naar jezelf te kunnen kijken!!!!

22 september 2017

A happy place 2be! De moderne, zelfverzekerde vrouw wordt hier volledig in de watten gelegd. Hair, facial, manicure en pedicure professionals alles onder 1 dak!

21 september 2017

Wil je een leuke stoere gave kapsel en of kleur of juist keurig en subtiel? Dan ben je bij Markanti Hair & Beauty op het juiste adres. Het zijn super te gekke,lieve kapsters die je van muurbloempje bij binnenkomst als een mooie klaproos naar buiten laten gaan. Dus ik zeg…’maak snel een afspraak en ervaar het zelf’!

4 september 2017

Al jaaaaaren ben ik vaste gast in de kapsalon. Ik zeg gast, want zo voel ik me daar ook, in plaats van klant. Het is het vierwekelijks uitje voor mijn zus/vriendin/nicht Yvonne en mij. Afgezien van de grote professionaliteit van alle dames is ook de geweldige sfeer in de salon een echt feestje. Goede adviezen over je coupe, geweldige kleurkeuze en altijd tijd voor iets extra’s. “Zal ik het even opsteken? Wil je een handmassage of zal ik je make-up even bijwerken?” Ze doen er alles aan om je als tevreden gast (klant) de deur uit te laten gaan. In alle opzichten altijd een feestje!

26 augustus 2017

Wat een heerlijke eigen thee

5 maart 2017

Dank je wel Anneclaire voor de geweldige metamorfose . Ben heel blij met mijn nieuwe look. Was een leuke ochtend Bernadette en Anneclaire.

17 januari 2017

Super mooie haarkleur heb ik gekregen. Ben er erg blij mee. Mooi grijs blond lang haar van super kwaliteit door Olaplex en natuurlijk jullie top service.

14 januari 2017

Beste kapsalon van ‘t Veen. Altijd fijn om bij jullie geknipt te worden. Gezellig praatje, nooit meer dan nodig eraf, wordt altijd zorg gedragen voor mij als hoofddoek dragende en altijd goed advies voor gezond haar. Zeker een aanrader voor anderen. Dank voor vandaag en tot een volgende keer weer.

2 november 2016

Wat een geweldige kapsalon is het toch! Niet alleen gezellig en kundig, maar snappen perfect wat service inhoud. Ben namelijk niet de makkelijkste wat haar betreft, maar daar hebben ze onwijs veel begrip en geduld voor.
Dames van Markanti bedankt, maar met name Anneclaire, je bent een kanjer.
Tot snel maar weer.

13 oktober 2016

Schitterende kapsalon met super leuk en enthousiast personeel. Vandaag voor de 2e keer geweest, maar voelt nu al als thuiskomen. Zij voelen precies mijn wensen qua kleuring aan, en weten echt waar ze mee bezig zijn. Geweldige vrouwen!

25 mei 2016

Markanti Hair & Beauty is een fantastische plek voor verzorging van haar, huid en nagels. Een goed team. Altijd weer vrolijk de deur uit. Dank dames!

29 augustus 2015

Top na ruim een maand…nog steeds geweldig haar na de botox. Dank je wel!

18 juni 2014

“Uiterlijke verzorging begint bij Markanti Hair & Beauty uit Veenendaal”