Al meer dan 40 jaar staat Sebastian bekend als één van de marktleiders is op het gebied van haarproducten. Daarnaast probeert Sebastian continue haar grenzen te verleggen met nieuwe concepten. De wetlook en de Crimping Iron, waarmee een hele generatie gestyled werd, zijn innovaties die de wereld van de Hairfashion voor altijd hebben veranderd. Sebastian is altijd op zoek naar “Experience What’s Next’ en op basis hiervan creëren zij continue innovatieve producten door altijd de nieuwste technieken toe te passen. Sebastian heeft verschillende styling en haarverzorgingsproducten.

De Sebastian Potion 9 is een van de populairste Sebastian producten. Dit product is de ultieme, veelzijdige leave-in styling treatment met negen botanische extracten. Helpt vochtverlies te herstellen en laat je haar er gezond uitzien door je haar van binnenuit te verzorgen en beschermen.

De Sebastian Cellophanes Clear Shine is een ammonia vrije kleur- en glansbehandeling. Deze kleuringscrème bevat natuurlijk ingrediënten en is geschikt voor ieder haartype. Het haar wordt verzorgt, beschermt en gaat prachtig glanzen. De Sebastian Cellophanes Clear Shine beschermt het haar tegen schadelijke UV-straling en andere invloeden van buitenaf. De kleur van het haar wordt naar boven gehaald en blijft 8 tot 12 weken zichtbaar in het haar. Het zal er weer gezond en stralend uitzien.

Voor ons als haarstylisten is het fijn om met Sebastian producten te werken, omdat alle producten mengbaar zijn en er voor iedere klant een passend product is. Ons team blijft altijd op de hoogte van de nieuwste technieken door regelmatig cursussen en workshop te volgen bij Sebastian Professional Nederland.