sophisticated collection | by Anneclaire & Judith

Na maanden van voorbereidingen en vele uurtjes hard werken lanceerden Anneclaire & Judith op zondag 30 september hun eigen haarmode lijn | sophisticated collection.

We vroegen Anneclaire over het ontstaan van het idee van een eigen haarmode lijn.

Naast dat het voor ons een geweldige uitdaging was wilden we iedereen verrassen door een eigen portfolio samen te stellen. Een eigen modellenboek! Vol zelf gecreëerde kleurcombinaties en looks.

Door o.a. social media worden klanten steeds bewuster van wat ze mooi vinden en welke stijl het beste bij ze past. Het moet draagbaar zijn, eenvoudig thuis te stylen zijn en de conditie van het haar moet intact blijven.

Wat we vooral aan onze klanten wilden laten zien is dat het belangrijk is dat je vasthoudt aan je eigen identiteit als je kiest voor een nieuwe look of kleur. Het moet bij jou passen, jouw mooie punten accentueren maar vooral ook draagbaar zijn.

Daarom heet onze haarmode lijn The Sophisticated collection.

Krachtige woorden die staan voor elegant, zelfverzekerd, smaakvol, vooruitstrevend, bewust en doordacht.

We zijn allemaal op zoek naar iets wat ons uniek maakt en onze identiteit onderstreept

In deze haarmode lijn zie je krachtige vormen en kleuren, maar met een softe touch. De harde lijnen worden door een samenspel van kleur op een zachte wijze benadrukt. Elke kleur is dus uniek en wordt speciaal op maat gemaakt.

In onze salon kunnen jullie onze eigen haarmode lijn komen zien. Wil je iets meer weten of een bepaalde kleur of coupe dan vertellen wij je er natuurlijk graag over.

We hopen je snel te zien bij Markanti Hair & Beauty in onze salon in Veenendaal.