EnergyCode mapping

system professional

Haar- en hoofdhuid verzorgingsproducten persoonlijk op maat gemaakt

We zijn steeds meer op zoek naar een levensstijl met bijbehorende producten die gebaseerd zijn op onze individuele behoeftes. Dit geldt ook voor ons haar en hoofdhuid! Ieder heeft nl. een uniek haar en hoofdhuid energieprofiel dat de elasticiteit, gezondheid van de vezel en vitaliteit bepaalt. Wat goed is voor jou hoeft dus niet goed te zijn voor de ander.

Jouw haar verzorgingsproducten moeten dus op jouw haarprofiel aansluiten en ook complementair aan elkaar zijn. Dit betekent dat producten jouw haar en hoofdhuid niet alleen moeten verzorgen maar ook op de juiste manier moeten voeden.

EnergyCode mappingEnergyCode Mapping

Met de nieuwe producten en technologie van System Professional zijn wij nu in staat om individueel een diagnose te maken van jouw haar en hoofdhuid. Door middel van EnergyCode Mapping kunnen wij een hele verzorgingslijn samenstellen die echt op jouw haar en hoofdhuid is gebaseerd.

Dit betekent dat je een compleet verzorgingssysteem op maat krijgt die je thuis kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat je haar en hoofdhuid de juiste verzorging krijgt. Met deze behandeling voelt je haar als herboren, is zichtbaar gezonder en reageert beter op aanraking, styling en kleuring. Ook is het haar is minder statisch en kroezig en heeft meer glans en veerkracht.

Jouw Persoonlijke EnergyCode

Kapper Markanti Hair & Beauty is een System Professional salon gevestigd in Veenendaal. Wij hebben System Professional specialisten in onze salon die alles over deze producten weten. Vraag jouw Markanti Hairstylist om advies.

Maak meteen een afspraak bij kapper Markanti Hair & Beauty in Veenendaal om jouw eigen gepersonaliseerde EnergyCode te maken.

Tot gauw!

SYSTEM-PROFESSIONAL-products