TRENDS SPRING | SUMMER 2020

Wij willen jullie graag meenemen in de fashion trends Spring |Summer 2020.

ZWART IN  –> BLAUW IN!
Wat ons meteen opvalt is dat zwart een beetje naar de achtergrond verdwijnt. Daarvoor in de plaats komt blauw, met name Koningsblauw. Blauw is een heel uitgesproken kleur, maar staat bijna iedereen, zowel blondines en brunettes, maar ook de rossige types. We gaan blauw niet alleen veel zien in kleding, maar ook in bijvoorbeeld make-up en nagels.

FASHION TRENDS
De mode dit seizoen is mega divers. Van leernaar een bermuda of Maxi dress. Dit zijn eigenlijk ook meteen de drie items die je deze zomer in je kast moet hebben hangen. Het liefst in een leuk kleurtje. of zelfs felle neon kleuren. Dit gaan we zeker veel zien.

Het kostuum blijft, alleen de pantalon wordt dit seizoen vervangen door een bermuda. En voor de creatievelingen onder ons, de gehaakte items gaan we ook weer meer zien deze zomer. Dus haal de breinaalden maar weer tevoorschijn. Durf jij het aan?

MAKE-UP TRENDS
Wat je veel gaat zien deze zomer is het gezonde gloedje uit een potje. Allereerst is het belangrijk dat je in de ochtend je huid goed verzorgd met een goede dagcreme (het liefst met een UV bescherming). Daarna breng je mooie foundation aan die niet heel erg zichtbaar is. Het moet je net een mooie glow geven. Dan kun je nog kiezen voor een shiny highlighter om wat accenten aan te brengen. En mocht je je ogen nog net iets sprekender willen maken, breng dat een eyeliner net boven het oog. Onze (teen)nagels vinden vooral oude tinten erg mooi dit seizoen. Denk aan zacht roze, of andere mooie aarde tinten.

HAIR TRENDS
Ook dit jaar zijn de trends weer heel divers, alles mag en alles kan. Trends worden gemaakt op straat, en niet meer zoals vroeger in warenhuizen.

The Jawline Bob, wij vinden hem super tof. Een strak geknipte bob net op de kaaklijn. Stoer en vrouwelijk. Wel met rijkelijke kleuren. Dit versterkt je coupe. Wil je de Jawline Bob net iets uitdagender? Denk dan aan een pony/fringe.

The  Mullet is ook een trend die we telkens meer gaan zien. Wie had dat gedacht, het ”matje” komt weer langzaam terug in het modebeeld. Je kunt deze coupe in verschillende lengtes creëren. Deze is ook weer van stoer tot vrouwelijk te personaliseren.

Voor de mensen die het liever wat langer houden, zijn er uiteraard ook veel mooie opties. Denk aan soft layers, deze subtiele lagen zorgen voor wat meer structuur in het haar. Geven je net iets meer meer beweging, zonder dat je echt ”lagen” ziet.