Wij zijn van fan van droogshampoo! Waarom?

  • Je hoeft je haar minder vaak te wassen. Door het gebruik van een droogshampoo hoef je jouw haar minder vaak te wassen, wat natuurlijk gezonder is voor je haar en hoofdhuid. Droogshampoo is echter geen vervanger van een gewone shampoo. Wij adviseren om droogshampoo te gebruiken als het weer bijna tijd is om je haar te wassen maar je het nog even wilt uitstellen.
  • Je hebt schoon haar in een handomdraai. Heb je even geen tijd om je haar te wassen en te stylen dan kun je in de ochtend wat droogshampoo in de aanzet van je haar doen. Je haar is dan weer schoon en je hebt meteen meer volume in de aanzet. Kun jij wat langer in je bed blijven liggen!
  • Doorgshampoo is een soort ‘fixer’ voor je haar waarbij je je haar net dat extra body en volume kunt geven. Dit is voornamelijk heel handig als je haar na een aantal dagen verslapt doordat je haar wat vetter wordt in de aanzet. Met name voor vrouwen of mannen die fijn en slap haar hebben werkt een droogshampoo als een volumebooster.

NOIR STOCKHOLM HAIRCARE

Noir Stockholm is een lijn van haarverzorgingsproducten, ontwikkeld door Hans Nilsson en Ellen Ericsson, de oprichters van de high-end salon Noir Stockholm. Hans Nilsson is een internationaal bekende editorial en celebrity haarstylist. Zijn avantgardistische haarcreaties voor mode- en muziekshows worden vergeleken met ware kunstwerken.

Van dit prachtige scandinavische merk NOIR Stockholm hebben wij nu 2 varianten droogshamppo. Een speciaal voor blond haar en een voor bruin/donker haar.

SAHARA LOVE STORY

Dry Shampoo and Texturising Spray for blondes  |  250ml

Wat. Droogshampoo en textuurspray voor blondines.

Wie. Blondines, van asblond tot karamelblond.

Wanneer. Stap 3 – om het haar op te frissen en er vorm en textuur aan te geven.

Hoe. Goed schudden totdat het kleine metalen balletje geluid maakt. Verstuiven in de richting van de haarwortels, met één sectie tegelijk. 5 – 10 seconden laten inwerken voordat je het haar in model brengt.

Bevat. Rijstzetmeel.

Geur. Grapefruit, rozen, jasmijn, oranjebloesem, vanille, patchoeli, muskus.

Een verfrissende droogshampoo en textuurspray voor blondines. Geeft je haar vorm, volume en extra textuur, met een elegante blonde, poederachtige toon die goed past bij de meeste blondtinten, van asblond tot karamelblond. Bevat rijstzetmeel, dat rijk is aan aminozuren die de haarwortels versterken, volume creëren en het haar toch licht en gezond houden.

DEAR DARKNESS

Dry Shampoo and Texturising Spray for brunettes  |  250ml

Wat. Droogshampoo en textuurspray voor brunettes.

Wie. Brunettes, van hazelnoot tot espressotinten.

Wanneer. Stap 3 – om het haar op te frissen, en er vorm en textuur aan te geven.

Hoe. Goed schudden totdat het kleine metalen balletje geluid maakt. Verstuiven in de richting van de haarwortels, met één sectie tegelijk. 5-10 seconden laten inwerken voordat je het haar in model brengt.

Bevat. Rijstzetmeel.

Geur. Grapefruit, rozen, jasmijn, oranjebloesem, vanille, patchoeli, muskus.

Een verfrissende, vormgevende droogshampoo en textuurspray voor brunettes. Geeft je volume en extra textuur met een klassieke en altijd elegante donkere tint. Geschikt voor de meeste brunettes, van hazelnoot tot espresso. Perfect om uitgroei te verhullen in donker geverfd haar. Bevat rijstzetmeel, dat rijk is aan aminozuren die de haarwortels versterken, voor volume zorgen en het haar toch licht en gezond houden.

Kapper Markanti Hair & Beauty is een NOIR Stockholm salon gevestigd in Veenendaal. Wij hebben NOIR Stockholm specialisten in onze salon die alles over deze producten weten. Vraag jouw Markanti Hairstylist om advies.