Je huid verzorgen doen we vaak al standaard, maar soms zijn we toch iets minder lief voor ons haar. Maar waarom is het toch zo belangrijk om je haar ook goed te verzorgen:

1. Gezond en gehydrateerd haar is makkelijk doorkambaar. Wist je dat vochtig haar het meest kwetsbaar is? Je kent het wel het moment dat je haast hebt en door je haar borstelt as if there’s no tomorrow. STOP!!! Je haar kan hier door afbreken. Zonde toch!

2. De juiste verzorging zorgt ervoor dat je de elasticiteit terugkrijgt. Elasticiteit en souplesse in je haar zijn heel belangrijk, denk aan het “Pam je haar danst”😜 gevoel. Je haar wat prachtig om je gezicht heen zwiert, zeker nu de zomer er is! Feeling like a queen.

Heb je weleens onze Botox haarbehandeling geprobeerd? Nee, nou ik weet zeker dat je nooit meer anders wil. Wat het precies is en doet met je haar lees je hier.

Onze andere favoriete producten zijn: Elastic Force, Liquid Hair, No Breaker, Olaplex

3. Je mooie haarkleur vervaagt minder: omdat je haar goed verzorgd word is je haaroppervlak ook gladder. Denk aan een dennenappel die je in het bos ziet. De schubben staan open en alles kan eruit, maar zet je het in water (vocht) dan sluiten ze weer. Als je haarschubben gesloten zijn blijft alles in je haar en ga je de kleurvervaging tegen.

Toch is het belangrijk om je kleur goed bij te houden, zon is niet heel lief voor ons haar. Denk
hierbij aan een keer extra tonen tussendoor, gebruik een thuistoner zoals bijvoorbeeld de Wella Color Mask. Wij adviseren je graag welk product het beste bij jouw kleur past. Ook hebben wij de volgende keer weer een mooi canvas om mee te werken en kunnen we onze creativiteit de vrije loop laten gaan.

4. Zorg voor een goede vochtbalans in je haar. Haar wat statisch is, mist vocht. Dit is een hint van je haar dat ze meer moisture in het haar nodig heeft. Natuurlijk grijs haar of krullend haar is ook al droger van zichzelf, zorg er dan altijd voor dat je een vochtrijk product in je haarroutine meeneemt.

5. Glans, Glans en nog eens Glans!!!! Onze favoriet! Omdat de schubben gesloten zijn krijg je je natuurlijke glans in je haar terug. Voor nog meer glans kun je verschillende soorten elixers, olie of sprays in je haar doen.

6. Misschien ook wel een van de belangrijkste UV-bescherming: zoals je huid is je haar ook belangrijk, maar helaas word dit vaak vergeten… In onze salon hebben wij verschillende lijnen die je haar beschermen tegen UV-straling!

Onze favoriete lijn is Solar van System Professional.

Alle producten zijn ook eenvoudig in onze webshop te bestellen. Vanaf € 50,00 worden jouw favoriete producten gratis bij je thuis bezorgd.