Tegenwoordig gebruikt bijna iedereen wel een droogshampoo. Uh horen wij je denken. Ik niet hoor! Wat is een droogshampoo nou eigenlijk? Waarom zou ik het wel of niet moeten gebruiken? En is het wel goed voor mijn haar?

Wat is droogshampoo?

Droogshampoo is een soort poederachtige spray die de vettigheid uit je haren en hoofdhuid haalt. Hierdoor hoef je dus minder vaak je haar te wassen.

Hoe gebruik je een droogshampoo?

Meestal gebruik je een droogshampoo tussen twee wasbeurten. Je sprayt het op je haaraanzet en laat het even intrekken. Daarna kun je je haar op jouw gebruikelijke manier stylen. Je kunt het ook gebruiken om meer volume in de haaraanzet te creëren. Dit doe je door met je vingers door je haaraanzet te wrijven.

Resultaat: 

  • minder vet haar
  • haaraanzet ziet er fris uit en ruikt lekker
  • gezonder haar doordat je het minder hoeft te wassen
  • meer volume

Er zijn verschillende soorten droogshampoos. Van het merk NOIR Stockholm hebben ze maar liefst 4 varianten. Voor elke haarkleur een droogshampoo. Kies dus de juiste kleur die pas bij je eigen haarkleur, anders heb je kans dat je een witte waas over je haar krijgt. En dat wil je natuurlijk niet!

Alle producten van NOIR Stockholm zijn Sulfaatvrij, Parabenenvrij, Dierproefvrij en Vegan. Ze bevatten rijstzetmeel, dat rijk is aan aminozuren die de haarwortels versterken, voor volume zorgen en het haar toch licht en gezond houden.

De droogshampoos van NOIR Stockholm hebben geuren van grapefruit, rozen, jasmijn, oranjebloesem, vanille, patchouli en muskus. 

Je koopt ze eenvoudig in onze webshop! Vanaf € 31,00


NOIR Dear Darkness Dry Shampoo Texture Spray
is een verfrissende, vormgevende droogshampoo en textuurspray voor brunettes. Geeft je volume en extra textuur met een klassieke en altijd elegante donkere tint. Geschikt voor de meeste brunettes, van goudbruin tot espressotinten. Door het gebruik van een droogshampoo hoef je je haar minder vaak te wassen. 


NOIR Phantom Dry Shampoo and Texturising Spray
is een verfrissende, bewerkbare droogshampoo en textuurspray voor diep donkerkleurig brunettes. Het bouwt volume op en geeft textuur in een elegante donkere toon die perfect past bij de meeste donkere haren, van hazelnoot tot espresso. 


NOIR Sahara Love Story Dry Shampoo Texture Spray
een verfrissende droogshampoo en textuurspray voor blondines. Geeft je haar vorm, volume en extra textuur, met een elegante blonde, poederachtige toon die goed past bij de meeste blondtinten, van asblond tot goudblond. 


NOIR Secret Veil Dry Shampoo Mist
is een verzorgende droogshampoo mist die verfrist en je haar een lift geeft. Vettigheid wordt verminderd. In tegenstelling tot andere droogshampoos voegt deze geen textuur aan je haar. Hierdoor zal je het gevoel van net gewassen haar ervaren.