weDo/ Professional – verandering begint bij jezelf

Passie voor duurzaamheid

weDo Professional is een nieuw eco-ethisch haarverzorgingsmerk en biedt een reeks veganistische en diervriendelijke verzorgingsproducten met minimale ingrediënten, met een 100% recyclebare verpakking en professionele prestaties.

‘weDo maakt producten die niet alleen 100% recyclebaar zijn, maar ook gemaakt zijn van 75-94% gerecycled plastic na consumptie.’

Vegan & Cruelty Free

weDo/ Professional: een nieuw, natuurlijk merk dat uitsluitend producten ontwikkelt die professionele prestaties leveren maar eco-ethischer zijn, gecertificeerd door de Vegan Society en goedgekeurd door Cruelty Free International.

‘No Plastic Shampoo, bevat 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, heeft minder water nodig en gaat meer dan 80 wasbeurten mee.’

We care about nature & people

Vanaf de oprichting onderneemt weDo/ Professional samen met haar gemeenschap van #weDoers actie door voor ieder weDo/ Professional product dat wordt verkocht 8 plastic flessen uit het milieu te verzamelen. Het merk werkt ook samen met Plastic Bank, die plastic in de oceaan bestrijdt en extreme armoede verlicht, door plastic dat is ingezameld door gemeenschappen in te wisselen voor contant geld, schoolgeld, gezondheidszorg of verzekering.

De producten zijn verkrijgbaar in onze webshop. Heb je vragen of wil je weten welke producten bij jouw haar passen? Kom gerust langs in onze salon. Kun je ze meteen even ruiken…ze ruiken nl heerlijk!

Liefs Markanti