Wat een heftige periode voor iedereen. Zoveel emoties, overwegingen om wel of niet dicht te gaan, het nemen van voorzorgsmaatregelen om onze medewerkers en klanten te beschermen. Er kwam maar geen duidelijkheid van het kabinet en het RIVM. Kappersbranchevereniging ANKO adviseerde alle kapsalons om dicht te gaan. Veel hebben daar gehoor aan gegeven, wij ook.

Maar na de persconferentie van premier Rutte, hebben wij als team besloten om de richtlijnen van het RIVM te volgen en open te blijven zolang het mag. Toch blijven we extra voorzichtig en bekijken de situatie per dag.

Onze kapsalon en nagelstudio blijven dus wel gewoon open maar we nemen wel extra maatregelen:

  1. Maak je een afspraak online dan bellen we je nog even na en vragen wij je het volgende: Ben je de afgelopen dagen in een risicogebied geweest of ben je in contact geweest met een besmet persoon? Heb je last van hoesten, verkoudheid of andere griepverschijnselen? Is dit het geval dan verzetten we de afspraak naar een later tijdstip.
  2. Zieke en lichtzieke medewerkers houden wij voor jou en onze veiligheid thuis.
  3. Bij binnenkomst ligt er een desinfectiemiddel voor je klaar om je handen te ontsmetten. Wij schudden geen handen en vragen jou om zelf jouw jas op te hangen.
  4. Wij accepteren alleen pinbetalingen en zullen het pinapparaat na elke transactie reinigen.
  5. Kom alleen naar jouw afspraak. Neem geen familie, vrienden of kinderen mee.
  6. Wij werken de komende tijd in shifts, waardoor er zo weinig mogelijk klanten tegelijkertijd in onze salon aanwezig zijn. We zijn wel langer open tot 20.00 uur zodat we hopelijk iedereen wel kunnen helpen.
  7. We hanteren genoeg afstand tussen de verschillende stoelen.
  8. Na elke behandeling wassen wij onze kapmantels en handdoeken. We desinfecteren tevens alle gebruikte gereedschappen en stoelen.
  9. We kiezen ervoor om tijdelijk geen tijdschriften beschikbaar te stellen in onze salon. Dus neem je boek mee die je altijd al had willen uitlezen.
  10. Wij hebben een streng (stop corona) schoonmaakrooster ontwikkeld. We maken vaker schoon en gebruiken hier speciale schoonmaakmiddelen voor. Onze medewerkers zullen na elke klant en behandeling vaker hun handen wassen.

Samenwerken aan oplossingen!

Wij zijn ons als team zeer bewust van het Coronavirus en de consequenties. Wij doen geen concessies aan onze service. We blijven mooi en gezond haar maken zoals je dat van ons gewend bent, maar wel volgens de richtlijnen van het RIVM. Mocht je als klant vragen hebben of heb je geen goed gevoel bij jouw afspraak, doe dit dan ook niet. Luister naar je gevoel en handel met gezond verstand.

#wearestrongertogether
#stayhealthy

Een virtuele knuffel,
Team Markanti Hair & Beauty