Wimperextensions Veenendaal

Wimperextensions zijn ontzettend populair. In onze kapsalon in Veenendaal wordt er steeds vaker gevraagd naar de mogelijkheden van wimperextensions. Dat begrijpen wij heel goed, want met wimperextensions krijg je mooie lange en volle wimpers die er toch natuurlijk uitzien. Twijfel je nog of je wimperextensions wilt laten zetten? Wij als specialist wimperextensions Veenendaal hebben voor jou een paar redenen op papier gezet waarom je het zeker eens zou moeten proberen.

Wimperextensions worden wimper voor wimper aan de natuurlijke haar geplakt met een lijm die daar speciaal voor gemaakt is en niet schadelijk is voor je huid. Als je ze goed onderhoudt, kunnen ze tot wel 6 weken blijven zitten.

TIJD
Wimperextensions zijn ideaal voor vrouwen die van zichzelf weinig of korte wimperhaartjes hebben. Of die een druk bestaan hebben en vaak geen zin of tijd hebben om zichzelf iedere ochtend op te maken, maar het wel belangrijk vinden dat ze er mooi en verzorgd uitzien. Ideaal want je hoeft geen mascara meer te gebruiken en er dus ook nier meer af te halen in de avond.

STRALENDE BLIK
Door de extensions heb je elke dag een open, stralende en zwoele blik. Je ziet er altijd verzorgd uit. En dat wekenlang zonder dat je er iets voor hoeft te doen.

VAKANTIE
Wimperextensions zijn ideaal voor tijdens je vakantie. Je bent in de ochtend snel klaar omdat je geen mascara nodig hebt om er toch fantastisch uit te zien. Je bent klaar om een duik in het zwembad te nemen of heerlijk van de zon te genieten op het strand. Je hoeft niet bang te zijn voor uitgelopen mascara want de wimperextensions zijn bestand tegen water, zon en zee. En ga je in de avond flaneren langs de boulevard dan zien je wimpers er nog steeds mooi, vol en lang uit.

Markanti Hair & Beauty is al jarenlang gespecialiseerd in het zetten van wimperextensions in Veenendaal. We gebruiken de mooiste en natuurlijkste extensions. Natuurlijk bespreken we eerst jouw wensen en de mogelijkheden.

Wil je een afspraak maken? Dat kan hier online of telefonisch via 0318-502250 of 0318-511380