Laat je wimperextensions zetten bij Markanti Hair & Beauty in Veenendaal!

Met wimperextensions creëer je langere, vollere en natuurlijk ogende wimpers die tot wel 6 weken kunnen blijven zitten. Wimperextensions zijn ideaal voor vrouwen die van zichzelf weinig of korte wimperhaartjes hebben. Of die een druk bestaan hebben en vaak geen zin of tijd hebben om zichzelf iedere ochtend op te maken, maar het wel belangrijk vinden dat ze er mooi en verzorgd uitzien.

Wimperextensions zijn losse wimperhaartjes die veilig en stevig vastzitten aan je eigen wimpers . Deze worden aangebracht met een speciaal daarvoor bestemde wimperlijm. Onze wimperextensions behoren tot de top en zijn gemaakt van anti-allergisch materiaal en zijn bijna niet te onderscheiden van jouw eigen wimpers.

De wimperextensions in onze beauty salon in Veenendaal zijn niet alleen van de hoogste kwaliteit, maar wij beheersen ook de beste technieken om ze professioneel te zetten:

ONE by ONE Techniek

Bij de one by one techniek wordt er één haartje per wimper aangebracht. Gemiddeld komt dit neer op zo’n 80 tot 100 wimperhaartjes per oog. Doordat nieuwe wimpers bijgroeien en oude wimpers uitvallen is het noodzakelijk om jouw wimperextensions regelmatig te laten opvullen.

2D volume Techniek

Deze Mix One by One met 2D Voluwe adviseren wij iedereen die one by one wimperextensions te weinig volume vindt geven, maar 3D-6D wimperextensions te overdreven vindt. Deze techniek geeft veel meer volume maar toch een natuurlijke look.

Prijzen

ONE-BY-ONE

Nieuwe set

62,50

Opvullen binnen 2 weken

23,00

Opvullen binnen 3 weken

31,00

Opvullen binnen 4 weken

36,00

MIX ONE-BY-ONE / 2D VOLUME

Nieuwe set

72,50

Opvullen binnen 2 weken

28,00

Opvullen binnen 3 weken

36,00

Opvullen binnen 4 weken

41,00

Verwijderen wimperextensions

12,50

EXTRA TREATMENTS TE COMBINEREN

MET WIMPEREXTENSIONS

Eyebrow Touch-up

10,00

Henna Eyebrow treatment

15,00

Reviews

Dank je wel Anneclaire voor de geweldige metamorfose . Ben heel blij met mijn nieuwe look. Was een leuke ochtend Bernadette en Anneclaire.

Petra van de Velde Crezee

Super mooie haarkleur heb ik gekregen. Ben er erg blij mee. Mooi grijs blond lang haar van super kwaliteit door Olaplex en natuurlijk jullie top service.

MA Alagic

Behandelingen

Kapsalon

We knippen zowel dames, heren als kinderen.

Blow Dry Bar

Perfect gestyled binnen enkele minuten.

Brow Bar

Wenkbrauwen bepalen voor 50% je uitstraling.

Wimpers

Wimperextensions voor lange of volle wimpers.

Nagelstudio

Omdat je handen ook goede verzorging verdienen.

“Uiterlijke verzorging begint bij Markanti Hair & Beauty uit Veenendaal”